Antena Căutare

Spotul publicitar al Penelopei Cruz, cenzurat pe Youtube

Canalul a cenzurat clipul celebrei actrite Penelope Cruz, filmat pentru campania toamna-iarna 2014, deoarece a considerat ca incalca conditiile de utilizare a platformei online.

Platforma de partajare a fisierelor video, Youtube, a decis sa elimine spotul publicitar regizat de Penelope Cruz, deoarece nu a respectat legislatia platformei online privind nuditatea.

Penelope Cruz se declara pasionata de tot ceea ce tine de film, astfel ca a avut posibilitatea de a-si arata talentele de regizor de film atunci cand a realizat scurtmetrajul pentru brandul de lenjerie intima "Agent Provocateur".

“Acest clip este foarte important pentru mine. A fost o experienta interesanta, in care am avut libertatea de a alege ce poveste sa spun. Am ales ca in acest scurtmetraj sa apara femei diferite, atat ca aspect fizic, cat si ca vrasta. Era important sa transmit faptul ca noua colectie, dar si brandul se adreseaza tuturor femeilor”, a marturisit actrita intr-un interviu acordat revistei WWD.

Spotul publicitar a fost filmat in Madrid si a avut ca protagonisti numeroase personalitati precum: Irina Saik, Monica Cruz, sora actritei Penelope Cruz, Miguel Ángel Silvestre si Javier Bardem, actor, sotul Penelopei.

Pacaleala verii in valoare de 1500 dolari: Vrei un "Apple"? Ia un mar! ... GALERIE VIDEO! Imagini halucinante din Dubai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x