Antena Căutare

Cum să ”tratezi” suferința din dragoste! Starurile de la Hollywood au găsit rețeta perfectă pentru a uita de problemele în amor

Antidotul dezamăgirii amoroase? Ei bine, se pare că starurile de la Hollywood au găsit reţeta. Fac sport. Cele mai multe încearcă să uite de problemele în dragoste la sala de fitness sau pratică tot felul de alte forme de sport. Şi chiar reuşesc! 

Antidotul dezamăgirii amoroase? Ei bine, se pare că starurile de la Hollywood au găsit reţeta. Fac sport. Cele mai multe încearcă să uite de problemele în dragoste la sala de fitness sau pratică tot felul de alte forme de sport. Şi chiar reuşesc!

După ce ne-a şocat, în 2016, cu divorţul de Angelina Jolie, Brad Pitt a făcut paşi mici, dar siguri, pentru recuperarea sufletească. Cel puţin în primele luni după despărţirea de soţie şi cei şase copii. S-a apucat de. drumeţii şi şi-a revenit astfel la forma fizică de invidiat.

Şi Jennie Garth s-a transformat complet după despărţirea de Dave Abrams. Fostul star din Beverly Hills 90210 a slăbit mai bine de 13 kilograme. A apelat la sport şi la un regim alimentar sănătos pentru a scăpa de tot negativismul. De două ori pe săptămână, actriţa face fitness, drumeţii şi ridică greutăţi, iar meniul constă în porţii mici de iaurt grecesc, salate, somon şi apă. de cocos.

Justin Theroux arată la fel de bine ca atunci când era căsătorit cu Jennifer Aniston, dar adevărul e că şi-a intensificat antrenamentele de fitness. Nu lipseşte nici măcar o zi de la sala de sport. În plus, face plimbări cu bicicleta.

După divorţul de Lamar, în 2012, Khloé Kardashian a petrecut mult timp la sală. Vedeta a declarat chiar, la un moment dat, că sportul chiar i-a salvat viaţa. S-a îndrăgostit din nou - de Tristan Thompson - şi chiar şi-a împlinit marele vis, acela de a deveni mamă. Din păcate, infidelitatea iubitului, a adus-o din nou în pragul depresiei. Acum, vedeta de reality show îşi revine treptat după dezamăgirea amoroasă. S-a reapucat de sport, ceea ce îi ridică moralul şi îi remodelează trupul după sarcină.

Povestea care a impresionat o țară întreagă! Ce s-a întâmplat cu un polițist în urmă cu puțin timp: ”A venit la serviciu... Cazul care a uimit o lume întreagă! Un copil ar putea să devină prima persoană din Univers fără o mamă din punct de vede...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x