Antena Căutare

SUA: Un barbat doarme in patut de copil si bea ceai cu biberonul!

Un barbat cu dizabilitati din SUA a fost recent acuzat de frauda din cauza comportamentului sau copilaresc iar acum nu mai beneficiaza de ajutor financiar din partea serviciilor sociale, informeaza foxnews.com.

Stanley Thornton este din California iar mare parte din viata si-o petrece ca un ,,copil adult’’. Foloseste chiar si patul pentru copii si biberonul. Inainte ca ingrijitoarea lui Thornton sa moara, acesta primea 860 de dolari pe luna de la stat.

Senatorul Tom Coburn, un republican din Oklahoma, l-a acuzat pe "copilul adult", imediat dupa ce povestea lui Stanley a fost subiectul unui documentar, ca fraudeaza sistemul de servicii sociale si a sustinut vehement ca pe viitor cazurile celor cu dizabilitati trebuie investigate mult mai serios.

Drept respuns, Stanley a publicat pe site-ul sau un eseu in care se adresa serviciilor sociale. ,,Consider ca lui Coburn nu-i place faptul ca joc un rol de copil si pentru asta vrea sa ma pedepseasca’’ sustine acesta.

Pentru a se apara, a mai adaugat ca ajutorul financiar nu il primea doar pentru ca traieste ca un copil, ci pentru alte probleme de sanatate: stres post-traumatic, probleme la coloana si depresie. ,,Toate au fost intens investigate’’, a mai adaugat Stanley.

Foto: foxnews.com

Cei mai mari dictatori ai lumii moderne au avut parte de morti violente. Gaddafi, ultimul care completeaza lista... VIDEO! Vedetele de la Bollywood copiaza colindele romanesti si le transforma in hituri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x