Antena Căutare

„Sunt bărbat și am născut un copil. Îmi doresc doar să fiu numit tată!”. Luptă uluitoare în instanță, în Anglia! Foto

Un bărbat transsexual din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, care a născut, este hotărât să lupte în instanță până când va fi recunoscut pe certificatul copilului său ca „tată”.

„Sunt bărbat și am născut un copil. Îmi doresc doar să fiu numit tată!”. Luptă uluitoare în instanță, în Anglia! Foto Galerie
Freddy McConnell

Bărbatul transsexual, Freddy McConnell, în vârstă de 32 de ani, din Kent, a născut în 2018. El a fost recunoscut legal drept „bărbat” abia când copilul lui era deja născut.

Astfel, pe certificatul de naștere al copilului său, în dreptul numelui lui Freddy McConnell scrie „mamă”.

Transsexualul a explicat de ce ține extrem de mult să schimbe acest detaliu din certificatul de naștere al copilului său.

„Acest detaliu înseamnă mult pentru familiile netradiționale. Acesta întărește ideea că doar cele mai tradiționale familii sunt recunoscute cum trebuie și tratate normal, după principiul egalității. Pur și simplu, este nedrept!”, a explicat Freddy McConnell.

„Sunt bărbat și am născut un copil. Îmi doresc doar să fiu numit tată!”. Luptă uluitoare în instanță, în Anglia! Foto

Freddy McConnell

În luna septembrie, transsexualul a primit un verdict nefavorabil. Un judecător a decis că, indiferent de gen, fiecare persoană care dă naștere este „mamă”.

Nemulțumit, transsexualul a făcut apel. Miercurea viitoare, trei judecători englezi vor asculta din nou argumentele bărbatului.

Transsexualul a decis să nască un copil după ce a început să se transforme în bărbat

Freddy McConnell a trăit mulți ani ca bărbat. Și-a început tratamentul cu testosteron în aprilie 2013 și a făcut o operație de reconstrucție a pieptului, în Florida.

Apoi, în 2016, și-a întrerupt tratamentul cu testosteron. A rămas însărcinat, apelând la un donator, și a născut în 2018.

În plină epidemie de coronavirus, trupele americane și thailandeze rup capetele șerpilor și le beau sângele într-un ritu... Planurile secrete desfășurate de Nicolae Ceaușescu imediat după tragedia din '77.Cum a reușit dictatorul să transforme o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x