Antena Căutare

Caz uluitor! Sunt gemene identice și se luptă în instanță pentru dreptul de a se căsători amândouă cu același bărbat. „Noi suntem un pachet” – FOTO

Două surori din orașul australian Perth care susțin că sunt „cele mai identice gemene din lume” se luptă în instanță pentru a schimba legea, astfel încât să se poată căsători cu același bărbat.

Două surori din orașul australian Perth care susțin că sunt „cele mai identice gemene din lume” se luptă în instanță pentru a schimba legea, astfel încât să se poată căsători cu același bărbat.

Surorile Anna și Lucy De Cinque, în vârstă de 33 de ani, vor amândouă să se căsătorească cu Ben Byrne, un mecanic cu care au o relație de șase ani.

Însă, poligamia este interzisă în Australia.

„Noi i-am spus cu sinceritate lui Ben că ne-am născut și trăim «la pachet», iar el a insistat că acest lucru nu reprezintă o problemă pentru el”, au spus surorile pentru The Sun.

„Având și el un frate geamăn, deși nu identic, Ben a spus că ne înțelege legătura”, au adăugat ele, precizând că s-au asigurat că bărbatul le place pe amândouă, înainte de a se întâlni cu el.

În 2017, Ben s-a mutat în locuința pe care gemenele o împărțeau cu mama lor.

„Ben ne tratează la fel. Dacă o sărută pe Anna, mă sărută apoi imediat și pe mine, iar când suntem pe stradă ne tine pe amândouă de mână. Dormim toți trei, dar nu întreținem relații sexuale în această formulă”, au mai precizat gemenele.

Colindul neștiut al lui Arsenie Boca! L-a armonizat în urmă cu 74 de ani, înainte de Crăciun. Trebuie să îl asculți și t... Crăciunul este intrezis! Cinci țări în care Moș Crăciun nu vine niciodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x