Antena Căutare

Controversă în postul Crăciunului! E păcat sau nu să consumăm fructe de mare în această perioadă!

În postul Crăciunului o nouă controversă este lansată în plin festin culinar la malul mării. Ne putem sau nu înfrupta din fructele de mare pe timpuld eslegării la peşte.

În postul Crăciunului o nouă controversă este lansată în plin festin culinar la malul mării. Ne putem sau nu înfrupta din fructele de mare pe timpuld eslegării la peşte. Caracatiţe,paaella, scoici şi multe alte bunătăți ii imbie zilele acestea pe cei care trec pragul festivalului racilor si fructelor de mare din Mamaia.

Si cum mai mai sunt doar cateva zile pana la Craciun, atunci cand ne vom infrupta din preparatele din carne de porc, specialistii spun ca o cura de fructe de mare ideala pentru cei care tin la silueta.

Pe lângă iubitorii de fructe de mare, bucătarii au în acest weekend clienţi noi. E dezlegare la peşte. Mulţi îşi pun în farfurie creveţi, scoici, carcatiţă sau calamari. Deşi discuţia este controversată. Dacă unii prelaţi spun că doar în zilele în care e dezlegare la peşte, cei care ţin post pot gusta din fructele de mare, alţii cred că nu trebuie să se regăsească în meniul lor.

Astrologul Burculeț vorbește despre cupluri: „Cei mai avantajați în această perioadă sunt cei care...”... HOROSCOP RUNE pentru săptămâna 17-23 decembrie 2018. Această zodie e în centrul atenției. Primește multe cadouri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x