Antena Căutare

Supervulcanul care ar aduce sfârșitul lumii a băgat groaza în populație: Vine sau nu Apocalipsa?

America găzduiește un vulcan care poate băga frica în oameni. E atât de puternic, că ar putea distruge planeta. De aici ar fi venit noua Apocalipsă.

America găzduiește un vulcan care poate băga frica în oameni. E atât de puternic, că ar putea distruge planeta. De aici ar fi venit noua Apocalipsă.

Unii cercetătorii au declarat că o posibilă erupție a Yellowstone ar fi mai puternică decât s-a crezut anterior. În cazul în care o catastrofă de acest fel ar avea loc, ar sufoca oamenii sub cerul negru de cenușă. Cu toatea acestea, dacă îți faci griji că un supervulcan situat sub Parcul Național Yellowstone ar putea erupe, ar trebui să te oprești.

Supervulcanii au puterea de a arunca în aer mai mult de 1.000 de kilometri cubi de resturi și de cenușă caldă în momentul erupției, ceea ce ar avea consecințe catastrofale, inclusiv schimbări climatice globale și devastări agricole, conform USGS. Ei primesc informări de supervulcani doar după ce au erupt deja la acea amploare. Există între cinci și 10 supervulcani activi în lume.

La o recentă conferință privind vulcanologia, The New York Times a raportat că Hannah Shamloo, studentă la geologie, a prezentat dovezi că Yellowstone ar arăta semne îngrijorătoare ale supererupției.

Află ce s-a întâmplat cu adevărat cu studiul care ar fi băgat Pământul direct în sfârșitul lumii!

Zicala „Made in China” nu este întâmplătoare. Au ridicat un pod în 43 de ore. Incredibil!... Horoscopul Zilei, 19 Octombrie 2017. Mai multă atenție relațiilor sociale și sentimentale...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x