Antena Căutare

Supravieţuire MIRACULOASĂ! A trăit 12 zile în JUNGLĂ, hrănindu-se numai cu INSECTE!

Un inginer din Brazilia, în vârstă de 65 de ani, a supravieţuit în mod miraculos, după ce s-a pierdut în jungle amazoniană. Bărbatul a trăit timp de 12 de zile mâncând insect, precum muşte şi albine, informează autorităţile din Amazon.

Un inginer din Brazilia, în vârstă de 65 de ani, a supravieţuit în mod miraculos, după ce s-a pierdut în jungle amazoniană. Bărbatul a trăit timp de 12 de zile mâncând insecte, precum muşte şi albine, informează autorităţile din Amazon.

Potrivit poliţiştilor, Vieira da Rocha a fost găsit marţi de un ţăran în regiunea Vila de Sucunduri, ce este situată la 453 de kilometri de Manaos, capitala statului Para. Bărbatul lucra la construcţia unui stadion şi a avut mai multe discuţii cu muncitorii, motiv pentru care a plecat din hotel şi a sfârşit rătăcindu-se.

Vieira da Rocha a fost găsit inconştient şi cu mai multe răni, la 30 de kilometri de zona în care a fost văzut ultima dată, însă după câteva zile de îngrijiri medicale, se simte mai bine şi urmează un tratament strict la domiciliu.

Buchetul de flori? O banalitate! Privește aceste imagini!... Nici în filme nu vezi așa ceva: Iată ce și cum au putut să fure două femei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x