Antena Căutare

Video.Tânărul care a emoționat o lume întreagă! Băiatul a resuscitat live un pui de cățel pentru a-l salva de la moarte. Care a fost reacția cățelușei mamă

Este un miracol! Salvarea în direct a unui pui de cățel de către un om cu suflet de aur! Privește ce metode de resuscitare are și care este reacția mamei atunci când și-a văzut puiuțul în viață!

Video. Este un miracol! Salvarea în direct a unui pui de cățel de către un om cu suflet de aur a emoțional o lume întreagă! Privește care este reacția mamei atunci când și-a văzut puiuțul în viață!

De multe ori iubirea pentru animale este mai puternic manifestată decât iubirea față de oameni. Indiferent care sunt motivele, adesea se creează legături extrem de puternice între oameni și animale, dar și reciproc.

Cu toate acestea, nu multă lume se înghesuie să salveze animăluțe bolnave, aflate în stare gravă sau cu orice altă problemă. De ce?! Din varii motive, fie lipsa banilor, lipsa timpului necesar îngrijirii sau lipsa unui spațiu unde să-i îngrijească.
Cu toate acestea, mai există și persoane care fac tot ce le stă în putere pentru a le salva de la moarte. Aceștia sunt oameni cu suflet de aur care pune preț pe viața oricărei necuvântătoare, oferind din puținul lor și acestor animăluțe.

În materialul video de mai jos veți observa un tânăr care salvează viața unui pui de cățel care a încetat să respire imediat după naștere. Băiatul, care este stăpânul cățelușei mamă, a văzut în timp util că puiuțul a rămas fără puls și a început să îl resusciteze folosind toate metodele posibile, inclusiv respirație gură la gură.
Reacția mamei, care a fost prezentă pe tot parcursul operațiunii de salvare, a cucerit milioane de oameni! Cățelușa nu s-a mișcat nicio secundă de lângă salvator fiind vizibil afectată de soarta puiul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un tânăr i-a furat banii din buzunar unui profesor, iar apoi i-a cerut scuze în genunchi: ”Te rog, iartă-mă!”... Hope, o tânără speranță pe podium! S-a lepădat de uniforma militară și s-a apucat de defilat... în lenjerie intimă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x