Antena Căutare

Tanja Burmeister, femeia care a renunțat la viața normală și trăiește într-o rulotă. Cum arată locuința de lux

Tanja Burmeister, o tânără de 27 ani din Danemarca, și iubitul ei, Lennart Linde, în vârstă de 29 ani, din Germania, au decis că nu vor să trăiască într-o casă obișnuită. Cei doi, care au o relație de 12 ani, se bucură acum de mai multă libertate de mișcare în noua lor locuință.

duba albastra pe un pod in padure Galerie
Tanja a renunțat la o locuință normală pentru că își dorea să minimizeze cheltuielile lunare. Astfel, ea și iubitul ei, au ales să transforme o dubă într-o rulotă complet utilată, care să le satisfacă toate nevoile. | Profimedia

Tanja a renunțat la o locuință normală pentru că își dorea să minimizeze cheltuielile lunare. Astfel, ea și iubitul ei, au ales să transforme o dubă într-o rulotă complet utilată, care să le satisfacă toate nevoile.

Tanja și Lennart, o viață plină de aventură

Tanja și Lennart sunt împreună încă din liceu, întâlnindu-se pentru prima dată în 2009. După ce au absolvit în 2012, cei doi și-au dat seama că nu își doresc să înceapă o viață normală de adult, cu multe responsabilități și un job de la 9 la 5, așa cum sunt obișnuiți majoritatea.

Tanja și Lennart au ales să lucreze în industria sporturilor de iarnă, având doar joburi sezoniere. Banii pe care i-au strâns i-au ajutat pe cei doi să transforme o dubă obișnuită într-o mini rulotă de lux. Cei doi au folosit un Volkswagen T3 din 1989, pe care l-au recondiționat complet, transformându-l astfel în noua lor casă.

Citește și: Katy Crooks, victima bulling-ului din cauza înfățișării sale. Cum arată după operația estetică și câți bani a cheltuit

Ce locuri au vizitat cei doi și câți bani cheltuie în excursii

Cei doi tineri au reușit să facă duba să arate ca o casă pe roți și astfel au călătorit 3 luni în toată Europa. Duba albastră a costat 3000 de dolari. În 2013, ei au decis să se întoarcă în Elveția pentru un nou sezon la ski, angajându-se la resorturile de pe pârtii. În iarna dintre 2013-2014, Tanja și iubitul ei au strâns bani pentru o excursie de 5 luni în care au vizitat Asia, și anume Vietnam, Indonezia, Malaezia, Myanmar, Cambodia, Laos și Thailanda.

Din 2012 și până în prezent, cei doi se bucură așa cu fiecare ocazie cu care reușesc să strângă bani suficienți pentru a pleca cu rulota în vacanțe. Cuplul a devenit celebru după ce s-au fotografiat în noua lor casă, arătând că puteau economisii 6000 de dolari și chiar 8500 dolari pentru a face călătorii în jurul lumii.

Citește și: Iubita i-a oferit o înghețată și când a mușcat a văzut că se află ceva în ea. Nu a știut dacă să țipe de fericire sau să plângă

Cei doi se laudă cu o viață plină de aventură, fiind extrem de norocoși că au putut vedea toate țările pe care și-au dorit să le vadă. În duba lor, Tanja și Lennart au pus mobilă, corpuri de iluminat, au chiar și o chiuvetă, aragaz, cuptor, televizor și pat.

Înainte de a porni în toate aceste aventuri în care și-au creat cele mai valoroase amintiri, cei doi tineri au investit primele economii în mobilarea și recondiționarea dubei care acum le este și transport, dar și casă.

Astfel, au reușit să se bucure de cele mai spectaculoase peisaje, reușind să campeze în multe locuri ascunse, în care nu călcase picior de om. Tanja și iubitul ei se aventurează în locuri neștiute unde se bucură de natură, gătesc împreună, fac foc de tabără și își restabilesc conexiunea cu natura.

Iubita i-a oferit o înghețată și când a mușcat a văzut că se află ceva în ea. Nu a știut dacă să țipe de fericire sau să... Isabella James,tânăra batjocorită inițial de colegi pentru că avea bustul prea mare, și-a luat revanșa.Cum arată după tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x