Antena Căutare

Țânțarii preferă persoanele cu grupa de sânge zero!

Toamna a venit doar calendaristic, pentru că este tot prea cald! Iar temperaturile ridicate au făcut ca nici măcar acum să nu dispară ţânţarii

Toamna a venit doar calendaristic, pentru că este tot prea cald! Iar temperaturile ridicate au făcut ca nici măcar acum să nu dispară ţânţarii.

Nimic nu este mai enervant decât să te trezeşti ciuruit de ţânţari. Trecând peste inesteticele puncte roşii, mâncărimile sunt, uneori, insuportabile. Cu toate acestea, există un paradox al ţânţarilor. În timp ce sunt grămadă pe unii oameni, de alţii nu se apropie cu niciun chip.

Se pare că ţânţarii au preferinţe culinare. În primul rând îi preferă pe cei cu grupul de sânge 01.

Toate persoanele indiferent de grup de sânge şi structură genetică, sintetizează la nivelul pielii anumite substanţe care care determină mirosul persoanei respective.

Grupa sanguină nu este singurul criteriu după care se orientează ţânţarii.

O altă preferinţă a ţânţarilor este la cei care emană mult dioxid de carbon. Acesta se întâmplă la cei supraponderali şi la femeile gravide. Deci aceste persoane vor atrage mai mult ţânţarii decât celelalte.

Alcoolul se elimină şi prin piele nu numai prin respiraţie şi atunci mirosul de alcool este un factor care atrage ţânţarii.

Pentru a ne proteja de atacul ţânţarilor avem două variante: să dăm cu insecticide în locul în care stăm şi cea de-a doua variantă să aplicăm creme la nivelul pielii care ţin departe ţânţarii.

În afară de asta, persoanele care nu mai rezistă mâncărimilor, ba chiar dezvoltă umflături în locurile înţepate, ar trebui să discute cu doctorul lor despre posibilitatea de a lua zilnic un medicament ca o măsură de precauţie.

După nouă ani de căsnicie, au decis să deschidă un cadou de nuntă. Din acel moment, totul s-a schimbat... GALERIE FOTO. Chiajna: mister, ruină, mănăstire bântuită, loc al ciumaților, mormânt pentru mitropoliți......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x