Antena Căutare

După nouă ani de căsnicie, au decis să deschidă un cadou de nuntă. Din acel moment, totul s-a schimbat

Când Kathy şi Brandon Gunn s-au căsătorit, în urmă cu nouă ani, au primit un cadou de la mătuşa miresei, Alison. Era frumos împachetat, cu o fundiţă și avea scris pe el un mesaj categoric: „A se deschide numai după prima ceartă”.

Când Kathy şi Brandon Gunn s-au căsătorit, în urmă cu nouă ani, au primit un cadou de la mătuşa miresei, Alison. Era frumos împachetat, cu o fundiţă și avea scris pe el un mesaj categoric: „A se deschide numai după prima ceartă”.

Cei doi s-au temut să îl deschidă: "Ne-a fost frică să nu cumva să însemne sfârşitul căsniciei". Alison şi soţul ei au trăit împreună pentru mai bine de 50 de ani

Cu trecerea timpului, cei doi au avut momente în care au simţit că vor să renunţe la tot. Astfel, s-au hotărât ca, după nouă ani, să deschidă cadoul de la mătuşa Alison, pe care l-au redescoperit chiar înainte de a pleca la nunta unor prieteni.

Cei doi au găsit două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote. Pe pachetul lui Kathy scria: „Ia aceşti bani şi cumpără o pizză, nişte creveţi sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătuşa Alison. P.S. Pregăteşte cada!”, potrivit gândul.info.

Pe pachetul lui Brandon, soţul acesteia, alt mesaj: „Ia aceşti bani şi cupără nişte flori şi o sticlă de vin. Cu dragoste, mătuşa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, în realitate, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în cutia aceea, ci în noi!”, a povetit Kathy.

Fiul nu dorea să plece în vacanță, iar mama a găsit soluția! A apelat numărul pentru urgențe, în căutarea unei bone. Ce ... Țânțarii preferă persoanele cu grupa de sânge zero!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x