Antena Căutare

Tare sau ce? Au clonat publicul la prima ediţie a Festivalului de Jazz de la Cluj-Napoca !!!

Prima ediţie a Festivalului de Jazz de la Cluj a început cu stângul după ce organizatorii au încercat să trişeze, postând pe pagina de Facebook fotografii cu un public fals, realizat în Photoshop.

Prima ediţie a Festivalului de Jazz de la Cluj a început cu stângul după ce organizatorii au încercat să trişeze, postând pe pagina de Facebook fotografii cu un public fals, realizat în Photoshop.

Organizatorii Festivalului de Jazz de la Cluj-Napoca s-au „lăudat” pe pagina de Facebook şi în comunicatele de presă cu fotografii de la prima ediţie a evenimentului în care sala era “plină” cu spectatori aşezaţi pe scaune cu ajutorul Photoshopului.


În fotografiile trimise către presă şi adăugate şi pe paginile de Facebook ale evenimentului, în public se observă cu uşurinţă “clonele” unor spectatori, persoanele multiplicate apărând de două-trei ori pe scaune diferite. Gafa organizatorilor a fost sesizată rapid pe reţeaua de socializare, aceştia fiind nevoiţi să ofere o explicaţie în acest sens.


Mircea Buteanu, reprezentantul Diesel Events, firma care s-a ocupat de organizarea evenimentului de la Cluj, a declarat pentru ziaruldecluj.ro că ar fi vorba cel mai probabil de o glumă proastă: „Eu cred că au făcut ceva glume. A fost week-end şi nu ne-am ocupat noi, personal, de pozele respective. Trebuie să iau legătura cu fotograful. Este un fotograf nou care a realizat imaginile pentru eveniment, să văd dacă este un banc sau o prosteală. Cert este că s-au şters aceste fotografii, până ne dumirim exact ce este. În general, noi controlăm conţinutul paginii, dar evenimentul a fost sâmbătă seara, duminică târziu au fost postate. Eu le-am văzut abia în această dimineaţă (n.r. - ieri)”.


Evenimentul cultural s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor şi a durat trei zile. Printre invitaţi s-au numărat Eli Degibri Quartet, Chico Freeman Quartet şi James Blood Ulmer.

VIDEO FABULOS: Ai avea curaj să zbori într-un avion fără geamuri? Imagini care îţi taie respiraţia pe loc... 24 000 de oameni stau la coadă să intre în cea mai ÎNFRICOŞĂTOARE CASĂ din lume! Nimeni n-a rezistat mai mult de trei or...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x