Antena Căutare

Te iau FIORII! La 4 ani le-a demonstrat tuturor că s-a REÎNCARNAT! Specialiștii și-au făcut CRUCE!

Un copil a reușit să stârnească numeroase controverse în întreaga lume atunci când a declarat că își amintește numeroase întâmplări din viața anterioară.

Un copil a reușit să stârnească numeroase controverse în întreaga lume atunci când a declarat că își amintește numeroase întâmplări din viața anterioară.

Părinții copilului sunt uimiți de exactitatea cu care cel mic povestește amintiri dintr-o altă viață. Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă, aceștia au decis să apeleze la diferiți specialiști în domeniu.

Băiatul de doar 4 ani a povestit detaliile șocante de dinaintea reîncarnării sale. Soldat fiind, acesta a murit în urma unui atentat din Beirut, Liban. Specialiștii au început să cerceteze mai atent acest caz incredibil și au descoperit că într-adevăr ar fi vorba despre soldatul Val S. Lewis, decedat în 1983 în urma unei explozii din Beirut.

Mai straniu este ceea ce copilul întreabă mereu: „De ce m-ați lăsat să mor în acel foc?”. Mai mult decât atât, specialiștii au aflat biografia soldatului și apoi i-au pus întrebări copilului, pentru a verifica dacă cele povestite sunt adevărate. În mod surprinzător, relatările copilului seamănă izbitor de mult cu viața soldatului.

VIDEO: Ce se întâmplă când o fată beată moartă cere ajutorul? Reacţiile bărbaţilor au adunat milioane de vizualizări! Tu... Au venit să ne răpească?! Camerele de supraveghere au surprins EXTRATEREȘTRII veniți să ne OBSERVE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x