Căutare Live

TESTUL FRUCTELOR! 9 din 10 oameni îl pică! Tu te-ai prins?

Matematica poate fi chiar amuzantă! E drept, e puţin dificilă, dacă nu vei da atenţie detaliilor. Tocmai din acest motiv, acest test îţi va da bătăi de cap

Facebook

Matematica poate fi chiar amuzantă! E drept, e puţin dificilă, dacă nu vei da atenţie detaliilor. Tocmai din acest motiv, acest test îţi va da bătăi de cap.

E o ecuaţie simplă, pe care orice copil de şcoală primară o va rezolva. Tu te-ai prins. Avem o mică sugestie: pic dificil , dacă nu acorde atenție la detalii , dar aceasta este o ecuație destul de simplu , nu?

Deci poți să-l rezolva ? Sugestie: nu ignora numărul bananelor de pe ultimele rânduri!

Prima linie: mărul = 7

Linia doi : 5 + 7 = 12 (strugerele = 12)

Linia trei : 1 + banana = 7 / 6 + 1 = 7 ( Notă : sunt trei banane; o banană înseamnă 2, iar 2x3=6)

Linia patru: 7 + 12 + 2 = 21

Rezultatul final este 21.

Tu ai reuşit?

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce dezvăluie asta despre tine... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri