Antena Căutare

6 filme care te invata ca mariajul poate fi o tragedie si divortul, un happy-end

Este simplu sa spui "DA" in fata altarului. Accepti sa iti traiesti viata alaturi de sufletul tau pereche si sa pornesti o familie cu cel care te intelege mai bine decat oricine in lume. Dupa ani de casnicie insa, cand magia si surprizele s-au dus, putine cupluri stiu cum sa reinvie pasiunea care i-a unit. Multe ajung la divort, desi iubirea nu a disparut. Urmatoarele filme descriu realist aceasta experienta, dar te si invata cum sa privesti divortul ca pe un sfarsit fericit.

1. "Mananca, roaga-te, iubeste". Elizabeth Gilbert gaseste adevarata iubire dupa ce accepta ca mariajul sau nu functioneaza - si ca artistii nu ii pot oferi stabilitatea emotionala pe care si-o doreste.

2. "Razboiul rozelor". Michael Douglas si Kathleen Turner scot in evidenta partea urata a divortului: partajul. Concluzia filmului? Uneori e mai bine sa renunti la bunuri decat la sanatatea mentala.

3. "Blue Valentine" iti arata ca dragostea nu e suficienta intr-o casnicie. De multe ori, ca sa supravituiesti, trebuie sa lasi trecutul in urma.

4. "Nonconformistii". Leonardo DiCaprio si Kate Winslet joaca intr-un film despre sacrificiile facute pentru a fi fericit in cuplu. Amandoi realizeaza ca mariajul le-a ucis visele si le-a furat identitatea.

5. “Tacerea mieilor”. Peste noapte, descoperi ca iubirea a disparut iar partenerul te priveste ca pe o straina. In tacere, fara sa iti spuna nimic, s-a indepartat de tine. In loc sa lupti pentru un mariaj nefericit, gaseste-ti fericirea in alta parte.

6. “Doamna Doubtfire” prezinta realist urmarile unei separari si efectele ei asupra copiilor. Robin Williams joaca rolul unui tata dispus sa se deghizeze in femeie pentru a recapata iubirea fiilor.

foto: Facebook

FOTO! O casa din 1862 costa nu mai putin de 50 de milioane de dolari! ... A fost creat un prototip al creierului uman din celule stem!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x