Antena Căutare

Toți cred că ea are doar 9 ani, dar, de fapt, Lindsey Balsdon este căsătorită și are și copil. De ce boală suferă

Lyndsey Ashton, o femeie din Marea Britanie, este considerate doar o copilă atunci când oamenii o văd pentru prima oară pe stradă.

femeie in rochie alba cu par lung si brunet tine pe picioare un bebelus
Lyndsey Ashton, o femeie din Marea Britanie, este considerate doar o copilă atunci când oamenii o văd pentru prima oară pe stradă. | Shutterstock

Lyndsey, în vârstă de 22 ani, nu arată o zi peste vârsta de 9 ani, având trupul și chipul unei copile. Tânăra a trecut de curând prin cea mai frumoasă experiență a vieții ei, atunci când a devenit mamă.

Deși a trecut de vârsta de 20 ani, nimeni nu o crede că ar avea mai mult de 9 ani datorită înfățișării sale. Oamenii care o văd cred că ea este cea mai tânără mamă din Marea Britanie, la vârsta de 9 ani. Adevărul este însă cu totul altul.

Lyndsey se bucură de o viață normală, deși a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lyndsey arată ca un copil din cauza unei forme rare de cancer de care a suferit la vârsta de 5 ani. Acum femeia are un băiețel în vârstă de 10 luni, pe nume Flynn, și locuiesc împreună în Devon. Lyndsey este căsătorită cu Jonathan Ashton, un bărbat în vârstă de 27 ani, și duc împreună o viață fericită.

Citește și: Femeia de 22 ani care arată ca o fetiță de 8 ani. Boala rară de care suferă tânăra i-a uimit pe medici

Cu toate acestea, cei doi se lovesc de foarte multe critici atunci când se plimbă de mână pe stradă. Mulți dintre străinii care îi văd cred că Jonathan este un ciudat pentru că ține de mână o copilă, neștiind că Lyndsey are 22 ani, nu 9 ani, așa cum o arată fizicul ei, potrivit The Sun.

Comentariile răutăcioase și privirile insistente îi deranjau la început pe cei doi tineri îndrăgostiți, dar se pare că au reușit cu timpul să le ignore și să învețe să trăiască cu toate aceste critici pe care le auzeau, ignorându-le complet.

Jonathan și Lyndsey nu dau niciodată apă la moară curioșilor și prefer să nu intre în conflicte cu aceștia, lăsându-I să creadă orice vor. Cei doi s-au căsătorit la începutul lunii mai anul acesta și sunt încântați de decizia pe care au luat-o.

Cum se manifestă boala ei

“Oamenii mă acuză că sunt un copil de 9 ani care se preface că e adult. Sunt conștientă că arăta de parcă aș avea 9 ani. M-am lovit de critici din partea oamenilor toată viața mea pentru că ei spuneau că mint în legătură cu vârsta mea. Unii mă întreabă dacă sunt elevă în clasele primare și nu pot să cumpăr niciodată alcool fără să mi se ceară buletinul”, a povestit Lyndsey.

Citește și: Un bebeluș prematur s-a născut având doar 878 grame. Cum arăta în primele zile de viață și ce s-a întâmplat apoi

Pe rețelele sociale, internauții sunt chiar și mai aspri cu ea. Se pare că tânăra mămică primește adesea mesaje în care mulți o întreabă dacă e copil.

Lyndsey a explicat că motivul pentru care arată ca un copil de 9 ani e din cauza unei forme rare de caner cu care a fost diagnosticată numită rabdomisarcom. Acest tip cancer se manifestă printr-un sarcom format din țesut subțire care crește în țesuturile de suport ale corpului. Prima tumoră descoperită de medici la Lyndsey a fost în glanda pituitară. Această glandă secretă hormoni care influențează activitatea altor glande endocrine.

Din cauza impactului bolii asupra hormonilor, medicii nu i-au oferit speranța că va putea vreodată să devină mamă, dar iată că minunea s-a întâmplat. Specialiștii i-au spus că e posibil să intre la menopauză la vârsta de 20 ani, dar se pare că s-au înșelat.

Acum Lyndsey se bucură de familia frumoasă pe care a putut să o construiască.

Arthur O Urso, bărbatul care are 9 soții, își dorește să își mărească familia. Cum decide cu care dintre femei să facă u... Amanda Liberty susține că este îndrăgostită de un candelabru pe nume Lumiere și nu ezită să-l sărute pentru a-și arăta a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x