Transformare neașteptată. Un om al străzii a devenit de nerecunoscut după ce a primit ajutorul unui frizer cunoscut

David Kodat, celebrul frizer francez, a oferit o mână de ajutor unui om al străzii.

Transformare neașteptată. Un om al străzii a devenit de nerecunoscut după ce a primit ajutorul unor oameni binevoitori

tik tok/@davidkodatofficial

@davidkodatofficial

Haïr transformation 😱 ##fyp ##pour ##SingapoReimagine ##foryoupage ##hairtransformation ##barber ##fypchallenge ##tiktok ##homeless ##satisfying

♬ Moulaga - Heuss L'enfoiré

Patronul unei frizerii franceze, David Kodat, a postat pe contul său de TikTok un video în care prezintă întreg procesul prin care a trecut omul străzii, de la păr lung și barbă neîngrijită, la un look extraordinar, care îl face de nerecunoscut.

Videoclipul care a devenit viral a strâns peste 20.000 de vizualizări. În filmare se vede cum bărbatul, care trăiește pe străzi și nu are unde să se spele sau să îngrijească, ajunge pe scaunul celebrului frizer, iar părul lui încălcit și barba care îi acoperea complet trăsăturile feței au fost complet transformate.

Barba lui era atât de lungă încât nu i se vedeau trăsăturile feței. Așadar, David, cel care deține frizeria din Strasbourg, în nordul Franței, a început transformarea prin a tăia secțiuni mari din pletele clientului său.

După ce i-a fost aranjată și barba, omul părea mult mai tânăr, după această transformare completă. Cu părul frumos tuns și barba îngrijită, bărbatul a zâmbit larg atunci când s-a privit în oglindă și a fost tare recunoscător celui care l-a ajutat.

Mulți dintre urmăritorii lui David pe TikTok i-au scris comentarii în care îl felicitau, admirându-l pentru gestul frumos și pentru schimbarea incredibilă pe care i-a adus-o bărbatului. Mai mult decât atât, unii urmăritori ai săi au scris că speră ca această schimbare să îl ajute pe omul străzi, să fie doar începutul și să facă mai multe schimbări în viața lui pentru a evolua.

Dezvăluirile frizerului care a schimbat o viață

Într-un interviu pentru Bored Panda, David a dezvăluit:

"Când eram mic, eu și familia mea am dus o viață grea. La un moment dat am rămas fără casă. Mereu îmi voi aminti acest lucru", a explicat el, după ce a dat dovadă de empatie și l-a ajutat pe acel om al străzii.

David este implicat în mai multe proiecte de caritate și este mereu dornic să îi ajute pe cei în nevoie, fiind un om foarte mărinimos.

"Fac parte dintr-o asociație caritabilă și distribuim mâncare în fiecare duminică oamenilor nevoiași și de asemenea, m-am oferit să le pun serviciile mele la dispoziție", a mai adăugat frizerul francez.

David este o persoană foarte sinceră și a dezvăluit și cum este să lucrezi cu oameni celebri. El se ocupă de look-ul și frizurile multor starurilor. Deși e o muncă dificilă, lui David îi plac foarte mult provocările și mereu a știut cum să le facă pe plac tuturor celor care au trecut pragul frizeriei sale.

“Faptul că ofer serviciile mele oamenilor nevoiași mă ajută să fiu cu picioarele pe pământ și să nu uit de unde am plecat”, mărturisește David.

Celebrul frizer nu și-a dorit să devină hairstylist și a ajuns să profeseze în domeniu pentru că nu a avut de ales. Pentru că nu a fost prea silitor în școală, tatăl lui l-a îndreptat către această meserie și cu timpul a început să îi placă. Acum face acest job cu multă pasiune și dedicare.

Ultimele știri