Antena Căutare

Tu ai puterea să nu plângi? O educatoare și-a donat un rinichi pentru a-i salva viața unei eleve: „O mică parte din mine va fi cu fetița pentru totdeauna!”

Uneori viața bate orice film sau scenariu bine ticluit! Dragostea pare să nu aibă limite, indiferent dacă este vorba despre legături care nu sunt de sânge. Un caz a impresionat de curând o lume întreagă.  O educatoare și-a donat un rinichi pentru a-i salva viața unei eleve.

Uneori viața bate orice film sau scenariu bine ticluit! Dragostea pare să nu aibă limite, indiferent dacă este vorba despre legături care nu sunt de sânge. Un caz a impresionat de curând o lume întreagă. O educatoare și-a donat un rinichi pentru a-i salva viața unei eleve.

Până în octombrie anul trecut, micuța Lyla Carreyn era o fetiță ca oricare alta. La aproape patru anișori, micuța avea o copilărie tipică: era energică, se juca mereu și avea mulți prieteni de vârsta ei. Într-o zi însă, Lyla a început să se simtă foarte răurău, iar starea ei s-a deteriorat foarte mult într-un timp extrem de scurt. Diagnosticul pus de medici avea să-i schimbe viața pentru totdeauna: o boală autoimună extrem de rară, care îi afecta rinichii.

Două luni de lacrimi și durere

După nouă luni chinuitoare, în care fetița a făcut dializă zilnic, timp de 10-12 ore, doctorii i-au dat o veste cumplită: viața ei depindea de un transplant de rinichi.

Părinții au început o luptă acerbă entru a găsi un donator compatibil. Căutările extrem de anevoioase s-au încheiat după câteva luni cu o surpriză! Cea care avea să-i salveze viața fetiței era chiar educatoarea ei, Beth Battista.

Carreyn, mama Lylei, a aflat totul într-un mod neașteptat. A fost chemată la grădinița la care mergea fiica ei, iar acolo a primit un plic de la Beth . În interior se afla un bilet pe care scria: „Poate că acum sunt doar educatoarea ei, dar curând o mică parte din mine va fi cu Lyla pentru totdeauna. Eu sunt donatoarea de rinichi a Lylei”.

Bilețelul și întreaga poveste au devenit virale. Înainte de a o educa, educatoarea i-a dat elevei sale o parte din ea însăși.

De ce părul uman nu poate fi albastru, roz neon sau verde natural? Tu știai explicația?... Un test simplu pe care un copil de la clasa pregătitoare îl reazolvă imediat! La ce rezultat ați ajuns?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x