Uite cum să cucerești din PRIMA încercare, în funcție de ZODIE! Succesul este GARANTAT!

Dacă îți place de cineva și vrei să deții cheia succesului atunci când vine vorba de cucerit, atunci poate că ar fi cazul să te ghidezi și după semnul zodiacal.

Dacă îți place de cineva și vrei să deții cheia succesului atunci când vine vorba de cucerit, atunci poate că ar fi cazul să te ghidezi și după semnul zodiacal.

Berbec

Se pare că nativilor din această zodie le place să se laude cu ceea ce fac. De aceea, poți să te astepți la o replică, precum “Particip la un concurs. Vrei să vii să mă vezi?”.

Taur

În ceea ce îi privește pe tauri, acești nativi își doresc să te surprindă cu ceea ce fac ei și, ca și berbecii, își doresc să se laude, iar acest lucru îi face să se simta încrezători în ei. Așadar, între replicile de agățat ale unui astfel de nativ se numără: “Cunosc pe cineva la un restaurant bun. Vrei să mergem împreună?” sau “ Administrez o cramă. Ți-ar plăcea să degustăm împreună un vin bun?”

Gemeni

Gemenii nu își doresc să se dea mari și, de aceea, se comportă întocmai ca și cum ar vorbi cu un prieten vechi într-o nouă relație. De aceea, este foarte posibil ca un astfel de nativ să te surpinda cu o replică precum “Am impresia că te știu dintotdeauna. Ți-ar plăcea să mai ieșim?”

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri