Uite cum să cucerești din PRIMA încercare, în funcție de ZODIE! Succesul este GARANTAT!

Dacă îți place de cineva și vrei să deții cheia succesului atunci când vine vorba de cucerit, atunci poate că ar fi cazul să te ghidezi și după semnul zodiacal.

Dacă îți place de cineva și vrei să deții cheia succesului atunci când vine vorba de cucerit, atunci poate că ar fi cazul să te ghidezi și după semnul zodiacal.

Berbec

Se pare că nativilor din această zodie le place să se laude cu ceea ce fac. De aceea, poți să te astepți la o replică, precum “Particip la un concurs. Vrei să vii să mă vezi?”.

Taur

În ceea ce îi privește pe tauri, acești nativi își doresc să te surprindă cu ceea ce fac ei și, ca și berbecii, își doresc să se laude, iar acest lucru îi face să se simta încrezători în ei. Așadar, între replicile de agățat ale unui astfel de nativ se numără: “Cunosc pe cineva la un restaurant bun. Vrei să mergem împreună?” sau “ Administrez o cramă. Ți-ar plăcea să degustăm împreună un vin bun?”

Gemeni

Gemenii nu își doresc să se dea mari și, de aceea, se comportă întocmai ca și cum ar vorbi cu un prieten vechi într-o nouă relație. De aceea, este foarte posibil ca un astfel de nativ să te surpinda cu o replică precum “Am impresia că te știu dintotdeauna. Ți-ar plăcea să mai ieșim?”

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri