Antena Căutare

Ultima dorință a unui copil bolnav de leucemie! Puștiul a dat omenirii o lecție URIAȘĂ!

Caleb Hammond a fost diagnosticat cu leucemie în iarna anului trecut și familia a luptat cât de mult a putut pentru ca băiatul să se vindece și să ducă o viață normală. Totuși, destinul a fost unul crunt, iar medicii i-au anunțat că nu mai există șanse de vindecare și că inevitabilul se va produce.

Cumplita boală a frânt viitorul lui Caleb, dar nu i-a putut răpi celui mic și pasiunea pentru mașini. Încă de la doi ani, puștiul obișnuia să meargă cu unchiul său la curse și să fie copilot.

Auzind de cazul cutremurător al puștiului, comunitatea de pasionați de curse s-a mobilizat rapid și un cadou special a fost pregătit pentru cel mic.

Un copil ar trebui să nu cunoască durerea sau deznodământul crunt al unei boli cumplite. Un copil ar trebui să râdă fericit și să simtă că nimic nu este imposibil.

Ultima dorință a unui copil bolnav de leucemie! Puștiul a dat omenirii o lecție URIAȘĂ!

Ultima dorință a lui Caleb a fost aceea de a mai merge o dată la cursă. Și visul său a devenit realitate!

De ziua lui, puștiul a primit o mașină de curse și un întreg eveniment a fost organizat, pentru ca familia și cei dragi să vadă cum băiatul se ia la întrecere. Cu viața, cu destinul și cu boala cumplită. Cu zâmbetul pe buze. Și prin dorința lui, omenirea a primit o lecție uriașă: că fiecare clipă trebuie trăită la intensitate maximă, cu capul sus și zâmbetul pe buze.

Povestea celui mic a ajuns pe internet și a emoționat milioane de oameni.

Ce arată numărul casei despre tine! Afli tot ce ți-a pregătit destinul... Un bărbat a mâncat sushi, dar apoi a ajuns de URGENȚĂ la spital! Medicii s-au îngrozit când i-au văzut palmele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x