Antena Căutare

ULTIMII ANI tragici din viața lui J.R. din DALLAS. Care a fost PASIUNEA LUI de-o viață

Un talent excepțional, actorul Larry Hagman a iubit viața prin toți porii la fel că texanul putred de bogat pe care l-a întruchipat.

ULTIMII ANI tragici din viața lui J.R. din DALLAS. Care a fost PASIUNEA LUI de-o viață
JR | Facebook

Un talent excepțional, actorul Larry Hagman a iubit viața prin toți porii la fel că texanul putred de bogat pe care l-a întruchipat.

A respirat timp de 13 ani pentru Dallas și pentru JR, personajul pe care oamenii "iubesc să îl urască" și cu a cărui imagine a ajuns să se confunde.

Boală l-a răpus într-un moment în care lucra cu același zel și pasiune la o continuare a serialului. A murit acasă, înconjurat de familie și prieteni. Cu pălăria de cowboy, zâmbetul malefic și accentul texan, Larry Hagman l-a transformat pe JR Ewing, într-un superstar de talie mondială.

Dallas nu i-a adus lui Larry doar faimă internațională. Starul a câștigat sume uriașe de bani. Mare parte i-a pierdut, culmea, în investiții neprofitabile în domeniul petrolier. Talentul pentru actorie l-a moștenit-o de la mamă, o legendă a musicalurilor de pe Broadway, iar prima întâlnire cu o cameră de filmat a avut-o în anii "60, când a jucat într-un serial tv de comedie.

Dallas a definit perfect excesul care a caracterizat anii '80 și Larry Hagman n-a făcut excepție.

Marea pasiune: colecționarea pălăriilor de cowboy

De exemplu, avea peste două mii de pălării de cowboy, accesoriu nelipsit din garderobă lui JR. Întocmai că și personajul sau, Hagman nu refuza un pahar. Numai că a pierdut măsură și timp de 50 de ani s-a luptat cu alcoolismul. Pe parcursul filmărilor a mărturisit că ani la rândul a consumat zilnic câte 5 sticle de șampanie.

Diagnosticat într-un final cu ciroză, actorul a făcut un transplant de ficat. Dar chiar și după aceea a continuat să bea pe ascuns până în 2003, când o nouă operație l-a forțat să se oprească. În 2011, a avut parte de o nouă lovitură. A aflat că suferă de cancer în gât, iar buna lui prietenă Linda Grey, cunoscută drept Sue Ellen, l-a obligat să se transforme peste noapte în vegetarian.

În 2012, „J.R.” a murit răpus de cancer, la 81 de ani.

O jurnalistă s-a sinucis în direct! ''Respectând politica postului de a vă transmite cele mai sângeroase ştiri, sunteţi ... Imaginează-ți că părul ei e LUNG cât o alee dintr-un parc! Rapunzel în viață reală nu și-a mai tuns podoaba capilară de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x