Antena Căutare

Un bărbat a slăbit 114 kilograme după ce a renunțat la un aliment preferat! Cum arată azi Jody Bunting

Un bărbat pe nume Jody Bunting  a ajuns să cântărească 196 de kilograme și medicii l-au anunțat că are obezitate morbidă. După ce a renunțat la un aliment, tânărul a slăbit 114 kilograme și s-a transformat total.

jody bunting, mancand in timp ce se afla intr-o calatorie cu avionul Galerie
Jody Bunting a ajuns la 196 de kilograme, în mare parte și din cauza dependenței sale pentru ciocolată | sursa foto: Profimedia

Un englez din Hatton, Derbyshire, a trecut printr-o transformare de zile mari, după ce a ajuns la greutatea de 196 de kilograme.

Stilul de viață agitat, oboseala, dorința de relaxare sau comoditatea îi poate face pe mulți să prefere alimentele de tip fast food, gustările nesănătoase sau dulciurile.

Un bărbat a slăbit 114 kilograme după ce a renunțat la un aliment preferat

De cele mai multe ori e mult mai comod să comanzi o porție de mâncare prin curier, scutind astfel mersul la cumpărături, spălatul vaselor și timpul petrecut în bucătărie. Totuși, puțini sunt cei care înțeleg cu adevărat că „afacerea” afectează atât buzunarul, cât și sănătatea, pe termen lung și scurt.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

După ani întregi de dietă nesănătoasă, bazată pe semipreparate și o puternică dependență pentru ciocolată, Jody Bunting a ajuns la incredibila greutate de 196 de kilograme. În fiecare zi, omul ajungea să consume chiar și 5.000 de calorii, adică dublu față de necesarul zilnic recomandat de specialiști.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Medicii i-au făcut o evaluare a stării de sănătate și au ajuns la concluzia că acesta suferă de obezitate morbidă, o afecțiune ce îi pune viața în pericol în orice moment. La un asemenea număr de kilograme, inima sau alte organe sunt puternic afectate și pot ceda oricând. Talia omului ajunsese la peste 177 de centimetri diametru, un adevărat semnal de alarmă pentru sănătate.

Jody Bunting savurand o masa copioasa

Jody Bunting obișnuia să consume chiar și 5.000 de calorii pe zi

Jody Bunting însă a decis într-o zi că își dorește să trăiască și că a venit momentul să facă un pas important în viața sa. Bărbatul din Marea Britanie n-a mai stat pe gânduri și, primul lucru pe care l-a făcut, a fost acela de-a renunța la alimentul preferat, de care era nedespărțit în orice zi: ciocolata. Apoi, rând pe rând, alimentele nesănătoase și pline de grăsimi, calorii și carbohidrați au fost înlocuite cu mese sănătoase, bogate în nutrienți.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi e de nerecunoscut

Chiar dacă mereu s-a confruntat cu problema kilogramelor în plus, Jody Bunting nu a renunțat și a continuat cu dietaa și cu mersul la sală, sătul să caute doar haine 7XL.

Schimbările nu au întârziat să apară și britanicul a reușit să ajungă la o greutate normală, după ce a topit 114 kilograme! Azi, acesta este antrenor de fitness și, la un moment dat, a avut chiar propria sa emisiune dedicată slăbitului. Urmărit de mii de persoane pe pagina sa de Instagram, bărbatul oferă adesea sfaturi despre sport și dietă, pentru a-i ajuta și pe alții să ajungă la greutatea dorită.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a putut să facă o soacră, ca să strice nunta nurorii sale! Invitații au amuțit când au văzut totul... Ea e tânăra alergică la apă! Ce face când îi e sete și ce pățește Lindsey Coubray după fiecare baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x