Antena Căutare

O femeie de 85 de ani își petrece anii de pensie prin senzații tari: face skydiving, înoată cu rechinii sau merge pe aripile avionului, aflat în zbor

Trish Wagstaff este definiția curajului și a vieții trăite fără limite. Vârsta nu reprezintă o piedică pentru a face ceea ce îi dictează mintea, chiar dacă asta presupune multă adrenalină.

Trish Wagstaff este definiția curajului și a vieții trăite fără limite. Vârsta nu reprezintă o piedică pentru a face ceea ce îi dictează mintea, chiar dacă asta presupune multă adrenalină.

La 85 de ani, femeia trăiește periculos. Vârsta înaintată nu o împiedică să facă skydiving, să înoate cu rechinii sau să meargă pe aripile avionului în timp ce se află în zbor. Bătrâna spune că ceea ce face ea nu este mai periculos decât a trece strada exact când vine o mașină.

După ce a rămas văduvă, a început să facă astfel de activități periculoase. Femeia neînfricată a strâns 150 000 de lire sterline pentru opere de caritate din gesturile sale extreme.
Trish spune că le dă emoții copiilor săi, însă ei nu îi este frică de toate acțiunile ei periculoase.

Trish este obișnuită cu situații limită. Ea a trăit împreună cu soțul și copiii ei în zonă de război.

Femeia îi încurajează pe toții oamenii în vârstă să nu se gândească că sunt prea bătrâni pentru asta și să înceapă să trăiască așa cum vor.

Foto: SWNS

Sursa: Mirror

O galerie foto cum nu ai văzut! În satul pescăresc Șoina, cătunul înghițit de nisip, oamenii sunt îngropați de vii sub d... Cum arată spatele unui frizer după o zi lungă de muncă! Imaginile sunt cu adevărat șocante!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x