Un bărbat s-a întors după 70 de ani să își vizite casa copilăriei, dar a găsit în pod o adevărată comoară! Ce se afla în spatele unei scânduri

 
+3 click pentru
galerie

Era în timpul celui de-al Doilea Război Mondial atunci când Rudi a plecat din Cehoslovacia, lăsând totul în urmă. Peste ani și ani, bărbatul avea să descopere o adevărată comoară!

Rudi Schlattner a plecat din țara sa pentru a căuta o viață mai liniștită în altă parte. Totuși, timpul a trecut și bărbatul a ajuns să aibă 80 și ceva de ani.

Simțind o chemare puternică, acesta a decis să se întoarcă în țara sa pentru a revizita casa copilăriei sale. Locuința era folosită în prezent ca grădiniță.

Totuși, bărbatul nu venise doar pentru amintiri, ci și pentru comoara pe care credea că a ascuns-o în podul casei chiar tatăl său.

Bătrânul a urcat în podul locuinței și a început să caute. În spatele unei scânduri cu un semn pe ea, bărbatul a descoperit o încăpere secretă, plină cu pachete.

Și în interiorul acestora erau obiecte din anii 40, de la cărți și până la jocuri, obiecte de decor sau fotografii. Chiar dacă nu sunt prețioase ca bani, aceste obiecte au valoare istorică nemăsurată și reflectă perioada anilor 1940.

Citește și:

Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe