Antena Căutare

Un bărbat s-a întors după 70 de ani să își vizite casa copilăriei, dar a găsit în pod o adevărată comoară! Ce se afla în spatele unei scânduri

Era în timpul celui de-al Doilea Război Mondial atunci când Rudi a plecat din Cehoslovacia, lăsând totul în urmă. Peste ani și ani, bărbatul avea să descopere o adevărată comoară!

Era în timpul celui de-al Doilea Război Mondial atunci când Rudi a plecat din Cehoslovacia, lăsând totul în urmă. Peste ani și ani, bărbatul avea să descopere o adevărată comoară!

Rudi Schlattner a plecat din țara sa pentru a căuta o viață mai liniștită în altă parte. Totuși, timpul a trecut și bărbatul a ajuns să aibă 80 și ceva de ani.

Simțind o chemare puternică, acesta a decis să se întoarcă în țara sa pentru a revizita casa copilăriei sale. Locuința era folosită în prezent ca grădiniță.

Totuși, bărbatul nu venise doar pentru amintiri, ci și pentru comoara pe care credea că a ascuns-o în podul casei chiar tatăl său.

Bătrânul a urcat în podul locuinței și a început să caute. În spatele unei scânduri cu un semn pe ea, bărbatul a descoperit o încăpere secretă, plină cu pachete.

Și în interiorul acestora erau obiecte din anii 40, de la cărți și până la jocuri, obiecte de decor sau fotografii. Chiar dacă nu sunt prețioase ca bani, aceste obiecte au valoare istorică nemăsurată și reflectă perioada anilor 1940.

Citește și:

Un bărbat și-a cumpărat un tanc de pe internet, dar ceea ce a descoperit înăuntru este de-a dreptul fabulos!

S-a aflat. Ce înseamnă mesajul care stă pe ușa Papei Francisc. Fotografia a apărut pe un site care se ocupă de secretele... Toţi şoferii ar trebui să renunţe la acest obicei când sunt la volan! Din cauza lui atenţia le e distrasă iar capacitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x