Antena Căutare

Un budist mort de 89 de ani a băgat spaima în toți credincioșii. S-a ridicat și a început să meargă: "Nu este nicio glumă!"

Liderii religioşi din Siberia susţin că mumia lui Dashi-Dorzho Itigilov, fost liderul budist înaintea Revoluţiei bolşevice, care a murit în urmă cu 89 de ani, a fost surprinsă de camerele de supraveghere, în timp ce se plimba prin muzeul în care se află.

Liderii religioşi din Siberia susţin că mumia lui Dashi-Dorzho Itigilov, fost liderul budist înaintea Revoluţiei bolşevice, care a murit în urmă cu 89 de ani, a fost surprinsă de camerele de supraveghere, în timp ce se plimba prin muzeul în care se află.

Pe internet au apărut mai multe imagini, iar credincioşii budişti cred într-o astfel de teorie, întrucât călugărul a fost mumificat în poziţia de lotus, iar organismul său, care nu s-a degradat aproape deloc, ar fi intrat într-o stare de hibernare, asemănătoare stării de nirvana.

"Într-una dintre imagini, se vede o figură argintie care se apropie de un fotoliu din încăpere. Mai există şi o adoua înregistrare. Nu este nicio glumă, este un fapt cert, incontestabil", a declarat pentru publicaţia Siberian Times Lama Damba Ayusheev, actualul lider budist din Republica Buryatia, o regiune din Rusia.

Liderii religioşi din Siberia susţin că întâmplarea cu pricina ar putea semnifica un îndemn post-mortem pentru pace.

Atenție șoferi! Ce însemnă dacă ți se aprinde acest bec în bord. Riști să îți pui viața în pericol... Imagini șocante! S-a dus la stomatolog cu durere de măsea şi i-au fost tăiate nasul şi buza de sus: ”Mi-a distrus viața!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x