Un câine a fost legat de șinele de tren, dar ce a făcut mecanicul a întrecut imaginația criminalului! Atenție, imagini tulburătoare – Video

 

Un câine a fost legat de o șină de tren, în Chile, dar ce a făcut mecanicul a întrecut imaginația criminalului și a salvat patrupedul. Momentul dramatic a fost filmat, iar bărbatul care a oprit planul diabolic a fost numit „erou” pe rețelele de socializare.

În imaginile video dramatice se vede cum mecanicul unei locomotive uriașe frânează de urgență, după care coboară și se îndreaptă spre câinele speriat.

„Cum pot fi unii oameni atât de răi, să lase un câine mic legat de șine?... Nu este posibil să faci așa ceva. Sper ca într-o zi oamenii să se schimbe”, a spus mecanicul care a salvat câinele lăsat să își aștepte moartea legat de șinele de tren.

Mecanicul a eliberat câinele, care a fugit imediat de lângă calea ferată.

Incidentul a avut loc în comuna Llay-Llay din provincia San Felipe de Aconcagua, regiunea Valparaíso, Chile.

Edgardo Gonzalez, primarul din Llay-Llay, a declarat că a fost lansată o anchetă după acest incident și că vor fi făcute plângeri penale la adresa celor care au legat câinele de șinele de tren.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat cu câinele în urma incidentului și dacă trenul oprit de mecanicul „erou” era unul de pasageri sau unul destinat mărfurilor.  

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI