Antena Căutare

Un chirurg plastician și-a operat soția timp de 14 ani. O voia ”perfectă.” Doamne, cum arată acum! FOTO

Anna are 43 de ani şi este soţia unui cunoscut chirurg plastician din Miami, Phillip Craft şi, de 14 ani, este şi cel mai important model al muncii acestuia.

La 44 de ani, Anna Craft, pe numele său, este o femeie care întoarce toate privirile. Cu un trup perfect și un chip pe măsură, femeia este soția unui celebru chirurg plastician din Miami, Phillip, care și-a dedicat parte din carieră partenerei sale.

Mai exact, vreme de 14 ani, Anna a suferit numeroase intervenții chirurgicale de reconstrucție și modelare, făcute chiar de cel pe care îl iubește. Deși la început nu lua în calcul, ba mai mult, era împotriva uneor astfel de operații, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil, Anna i-a cerut ajutorul soțului.

Transformarea femeii este de-a dreptul incredibilă, mai ales că Anna își pierduse din încrederea și stima de sine. De 21 de ani împreună, Phillip are acum alături femeia care îi manageriază cabinetul medical, dar și femeia la care toți bărbații râvnesc.

Imaginile din galeria foto de mai sus sunt grăitoare!

Anunțul făcut de procurori în cazul morții lui Prince! Ce s-a aflat la aproape doi ani de zile de la decesul legendarulu... Este mama a 13 băieți, iar acum a mai adus unul pe lume: ”Mi-ar fi plăcut să am o fetiță, dar se pare că nu e-n cărți!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x