Erou la trei ani! Stefan a gonit sute de metri cu mașinuța de jucărie prin traficul aglomerat, ca să-și salveze tatăl!

sUn copil de trei ani și-a salvat tatăl de la moarte, după ce acesta a făcut un atac de epilepsie! Copilul a mers jumătate de kilometru pe mașinuța sa de jucărie, pe un drum aglomerat, cerând ajutorul trecătorilor!

Un copil de trei ani și-a salvat tatăl

Aceasta este incredibila poveste a lui Stefan Snowden, un băiat de doar trei ani din Bourne, Lincs (Marea Britanie). Copilul a observat că tatălui său i s-a făcut rău și a înțeles că trebuie să meargă să ceară imediat ajutorul cuiva!

Puștiul nu s-a pierdut cu firea, ci s-a urcat rapid pe mașinuța sa de jucărie și a dat din picioare cât a putut de repede, pentru a convinge pe cineva să vină acasă, să îl ajute pe tatăl bolnav.

UN COPIL DE TREI ANI, DEVENIT EROU

Jumătate de kilometru a mers pe un drum aglomerat și mai mulți oameni au observat copilul. O femeie s-a oprit să-l întrebe ce e cu el și unde îi sunt părinții și atunci băiatul i-a povestit totul.

Erou la trei ani! Stefan a gonit sute de metri cu mașinuța de jucărie prin traficul aglomerat, ca să-și salveze tatăl!

Un copil de trei ani și-a salvat tatăl

Un copil de trei ani și-a salvat tatăl

Poliția a fost imdiat anunțată că un copil de doar trei ani merge cu mașinuța pe un drum cu trafic aglomerat, fiindu-i pusă în pericol viața. Oamenii legii au mers apoi la casa copilului și au chemat ambulanța, iar tatăl a fost salvat.

Mama era plecată la o prietenă atunci când bărbatului i s-a făcut rău și puștiul de trei ani a decis să preia inițiativa și să devină astfel un adevărat erou!

Incredibila poveste a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, căci nu în fiecare zi afli că un copil de trei ani a gonit cu mașinuța de jucărie pe un drum plin de mașini, ca să-și salveze tatăl!

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri