Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Erou la trei ani! Stefan a gonit sute de metri cu mașinuța de jucărie prin traficul aglomerat, ca să-și salveze tatăl!

sUn copil de trei ani și-a salvat tatăl de la moarte, după ce acesta a făcut un atac de epilepsie! Copilul a mers jumătate de kilometru pe mașinuța sa de jucărie, pe un drum aglomerat, cerând ajutorul trecătorilor!

Un copil de trei ani și-a salvat tatăl

Aceasta este incredibila poveste a lui Stefan Snowden, un băiat de doar trei ani din Bourne, Lincs (Marea Britanie). Copilul a observat că tatălui său i s-a făcut rău și a înțeles că trebuie să meargă să ceară imediat ajutorul cuiva!

Puștiul nu s-a pierdut cu firea, ci s-a urcat rapid pe mașinuța sa de jucărie și a dat din picioare cât a putut de repede, pentru a convinge pe cineva să vină acasă, să îl ajute pe tatăl bolnav.

UN COPIL DE TREI ANI, DEVENIT EROU

Jumătate de kilometru a mers pe un drum aglomerat și mai mulți oameni au observat copilul. O femeie s-a oprit să-l întrebe ce e cu el și unde îi sunt părinții și atunci băiatul i-a povestit totul.

Erou la trei ani! Stefan a gonit sute de metri cu mașinuța de jucărie prin traficul aglomerat, ca să-și salveze tatăl!

Un copil de trei ani și-a salvat tatăl

Poliția a fost imdiat anunțată că un copil de doar trei ani merge cu mașinuța pe un drum cu trafic aglomerat, fiindu-i pusă în pericol viața. Oamenii legii au mers apoi la casa copilului și au chemat ambulanța, iar tatăl a fost salvat.

Mama era plecată la o prietenă atunci când bărbatului i s-a făcut rău și puștiul de trei ani a decis să preia inițiativa și să devină astfel un adevărat erou!

Incredibila poveste a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, căci nu în fiecare zi afli că un copil de trei ani a gonit cu mașinuța de jucărie pe un drum plin de mașini, ca să-și salveze tatăl!

Recomandari