Antena Căutare

Un pensionar a ajutat un traficant de droguri să scape, din plictiseală! „Omul se simte singur și...”

Un pensionar de 81 de ani a ajuns să meargă la închisoare după ce, din plictiseală, a ajutat un traficant de droguri să scape de autorități!

Ian Hemmens din Marea Britanie a ajutat un traficant de droguri să scape, după ce acesta înjunghiase un rival într-un atac extrem de periculos.

Pensionarul a fost acuzat de faptul că l-ar fi ajutat pe Mahamud Sami să zboare în Bahrein după incident, motiv pentru care a fost condamnat la nouă luni de închisoare.

Practic, bătrânul și-a folosit mașina pentru a-l ajuta pe atacator să călătorească de la Chichester la Bognor Regis, după o altercație cu un lituanian. Aflat la locul atacului, pensionarul l-a luat cu mașina pe inculpat și l-a dus la destinația dorită de acesta, deși se vedea clar că are pete de sânge pe el și poate fi suspect de trafic de droguri.

Mai mult decât atât, pensionarul l-a dus pe atacator la mai multe adrese, timp de o zi și o noapte, complicând mult cursul anchetei și prevenind arestarea lui. La scurt timp după incident, atacatorul a luat un avion către Bahrein, reușind astfel să scape de autoritățile britanice.

Un pensionar a ajutat un traficant de droguri să scape, din plictiseală! „Omul se simte singur și...”

Judecătorii au încercat să-și dea seama ce motive a avut bărbatul pensionar ca să devine complicele unui traficant de droguri, dar răspunsul avocatului i-a șocat pe toți:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În apărarea sa, pensionarul a spus că îi place mult să vorbească și să discute cu oamenii și de asta a acceptat să ia în mașină cu el pe cineva. Acum, omul trebuie să stea nouă luni la închisoare pentru faptele sale!

FOTO/ Galerie de artă sau scene dintr-un film de groază? Doi tineri artiști eu prezentat, dezbrăcați complet, scene maca... Uimitor! ȘASE dintre cele mai spectaculoase sate din lume se află în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x