Căutare Live

Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a găsit un sac de gunoi. Ce comoară a descoperit înăuntru

Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a dat pesteo pungă de gunoi ce nu îi aparținea. Când a deschis-o, omul a dat peste o comoară impresionantă. Ceea ce a urmat e complet neașteptat.

Când a văzut ce comoară se afla în sacul de gunoi din grădina sa, omul a chemat imediat Poliția

sursa foto: Profimedia/shutterstock

Era o zi ca oricare alta atunci când bărbatul a decis să grădinărească. La un moment dat, un obiect străin i-a atras atenția. Era un sac de gunoi, pe care nu-l mai văzuse până atunci. Când l-a deschis, omul a crezut că nu vede. În interior a dat peste o comoară ce l-a făcut imediat să sune la Poliție.

Un pensionar grădinărea în curtea casei sale atunci când a descoperit un sac de gunoi în care se afla o adevărată comoară

Întâmplarea a avut loc în luna noiembrie a anului trecut într-o localitate de lângă Hanau (Germania). Când a deschis sacul de gunoi peste care a dat, pensionarul a găsit numeroase obiecte de preț: bijuterii din aur în valoare de 20.000 de euro și bani în valoare de 100.000 de euro. Practic, într-un simplu sac de gunoi aruncat în grădina sa, pensionarul a găsit o comoară de 120.000 de euro.

Citește și: Un bărbat a vrut să schimbe parchetul vechi din casă, dar a descoperit o „comoară”. Peste ce a putut să dea

Surprins și totodată speriat de cele întâmplate, omul a chemat Poliția și a predat totul. Timp de șase luni, oamenii legii au făcut cercetări și au încercat să descopere cine este proprietarul de drept al bunurilor găsite.

În sacul de gunoi se aflau nu doar bani, ci și 90 de bijuterii din aur, pe care omul le-a găsit în timp ce tundea un gard viu din curtea casei sale. Punga era atât de veche și de murdară încât, cel mai probabil, zăcuse acolo timp de câțiva ani. Inițial, polițiștii s-au gândit că este vorba despre o infracțiune, dar nu au putut găsi dovezi și informații concludente în acest sens. Ancheta a fost una fără vreo pistă ajutătoare și s-a încheiat fără succes.

Citește și: Un tânăr a deschis vechea consolă de jocuri, dar a făcut o descoperire neașteptată! Peste ce „comoară” a dat

„Descoperirea nu a putut fi atribuită vreunei persoane sau vreunei infracțiuni. Am încercat să facem cercetări, dar nimic din toate acestea nu a funcționat”, a explicat Thomas Leipold de la sediul poliției din sud-estul Hessei, potrivit celor de la fr.de.

Legile din Germania prevăd că cel care a găsit un obiect dobândește proprietatea asupra acestuia la șase luni de la raportarea acestuia la autoritatea competentă. Dacă nu se găsește alt proprietar, atunci cel care a găsit obiectele și le poate însuși.

Din motive de siguranță personală, identitatea pensionarului care a găsit comoara ascunsă într-un sac de gunoi nu a fost dezvăluită. Întâmplarea inedită a devenit virală și făcut rapid înconjurul lumii.

Iluzie optică virală. Șoferul a oprit mașina și a privit speriat în pasaj, crezând că e o groapă. Care este explicația, ... O tânără și-a dat seama că iubitul o înșală după ce i-a căzut o unghie falsă de la picior. Cum a fost posibil...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x