Antena Căutare

Un pinguin din Scoția a fost decorat în cadrul unei ceremonii militare. A primit gradul de „șef de brigadă”

Cel mai cunoscut pinguin din lume, Sir Nils Olav, de la grădina zoologică din Edinburgh, Scoția, care a primit în 2008 titlul de cavaler în Garda de Onoare a Norvegiei, a fost din nou decorat, scrie metro.co.uk.

Cel mai cunoscut pinguin din lume, Sir Nils Olav, de la grădina zoologică din Edinburgh, Scoția, care a primit în 2008 titlul de cavaler în Garda de Onoare a Norvegiei, a fost din nou decorat, scrie metro.co.uk.

În cadrul unei cere monii grandioase, la care au participat 50 de soldați norvegieni, acesta a primit gradul de „șef de brigada” pentru anii în care s-a dedicat slujirii în Garda de Onoare a Norvegiei. Este al treilea pinguin care este pus în această postură.

Pinguinul reprezintă un simbol al relației deosebite dintre Scoția și Norvegia. Această tradiție cu pinguinii decorați datează din 1972. Nils este vizitat frecvent la Grădina Zoologică din Edinburgh de membrii Gărzii.

Nu ai cum să îl uiţi! Cum arată ACUM puştiul care fuma 40 de ţigări pe zi la doar doi anişori. Schimbarea este uimitoare... O femeie a plutit 38 de ore pe mare și a supraviețuit miraculos. Nu a mâncat şi nu a băut nimic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x