Antena Căutare

Un român i-a făcut să plângă pe italieni! Bărbatul a salvat o copilă de la înec, după ce tatăl ei s-a aruncat în ape, ca să o scape, și n-a mai ieșit

Sorin este român și a devenit erou în Italia după ce a salvat o copilă de la înec. Înaintea conaţionalului nostru, tatăl fetei a încercat să o salveze, fără succes. Bărbatul şi-a pierdut viaţa. Românul a reuşit să scoată copila din apele învolburate şi să o ducă în siguranţă pe mal.

Sorin a salvat o copilă de la înec, în Italia

merateonline.it

Sorin Ursuț are 47 de ani și se află în Italia de 18. Este căsătorit, are un fiu și locuiește la Cornate d’Adda. Românul lucrează ca operator salubritate, dar este pasionat de pescuit.

Românul, numit de presa din Italia "înger"

Pe el, presa din Peninsulă l-a numit "îngerul râului Adda", după ce, sâmbătă, românul a salvat de la înec o fetiță în vârstă de 10 ani. Copila se afla pe malul râului, împreună cu tatăl și câinele familiei, când a alunecat și a căzut în apă. Imediat, părintele copilei a sărit să-și salveze fiica, dar a fost luat de curenții puternici. Sorin a văzut scena și, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a aruncat în apă ca să îi salveze.

Tatăl fetiței a intrat în apă să o salveze și n-a mai iesit: a fost găsit mort

A reușit să o aducă pe fetiță la mal, însă tatăl copilei nu a mai putut fi salvat. Angelo Belluscio, de 47 de ani, a fost găsit mort de scafandri, duminică dimineață, la Trezzo, la 2 kilometri distanță de locul tragediei.

„Mami e, de fapt, tati adoptiv, iar tati e, de fapt, mami”. Un bărbat transformat în femeie și o femeie devenită bărbat ... "Am scris titlul, O scrisoare pierdută, de Mihai Eminescu. Aa, nu dați asta pe post!" Declarația unui elev, du...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x