Antena Căutare

Un șofer a găsit un bilet lăsat pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesta a exultat de fericire. Ce mesaj neașteptat a primit

Atunci când s-a întors la mașină, un șofer a avut parte de o surpriză zile mari. Omul a găsit în geam un bilet cu un mesaj neașteptat. Ceea ce a urmat a uimit oameni din întreaga lume.

iamgine cu o masina cu bilet in geam Galerie
Un șofer a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii sale | sursa foto: Profimedia

Un bărbat și-a parcat mașina și a plecat cu treabă. Când a revenit la vehicul și a dorit să plece, șoferul a descoperit că cineva îi lăsase un bilet în geam. Curios, șoferul a luat hârtia și a citit-o.

Nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a citit mesajul lăsat de un străin. Gestul l-a făcut să exulte de fericire, iar întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Biletul pe care l-a găsit un șofer în geamul mașinii l-a făcut să exulte de fericire

Povestea a fost dezvăluită pe celebra platformă Twitter și oameni din întreaga lume au reacționat imediat, făcând astfel ca postarea să devină una virală.

Era o zi obișnuită atunci când un bărbat a parcat mașina și a plecat să își rezolve niște treburi. Când a revenit la vehicul, acesta a găsit în geam un bilet. Citind hârtia lăsată de niște străini, omul a dat cu ochii de un mesaj ce l-a făcut să exulte de fericire.

Citește și: O femeie a găsit pe o plajă o sticlă veche, cu un bilet înăuntru. Hârtia din interior a făcut-o să intre în Cartea Recordurilor

Privind atent, omul a observat că mașina sa fusese lovită și că făptașul fugise de la fața locului. Totuși, niște oameni care au asistat la întreaga scenă, au decis să facă o faptă bună și au scris șoferului cu pricina un bilet.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Bună, am văzut ce mașină ți-a lovit automobilul în partea din spate. Iată aici numărul de la plăcuța de înmatriculare și numărul nostru de telefon, caută-ne dacă vrei să vorbim. Avem poze cu mașina vinovatului”, asta scria în mesajul lăsat de străinii care au asistat la scenă, în calitate de martori, arată ceci de la mirror.co.uk.

Citește și: O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

Omul cu mașina lovită s-a bucurat extrem de tare că îl poate găsi pe vinovat, pentru a-l obliga să plătească el daunele produse. Fericit că doi străini l-au scăpat de o cheltuială serioasă cu mașina lovită, omul a publicat biletul pe Twitter și postarea a devenit imediat virală, adunând numeroase reacții din partea internauților. Foarte mulți dintre cei care au aflat despre cele întâmplate au lăudat faptul că mai există oameni dornici să ajute și să facă dreptate.

Șoferul cu mașina lovită a exultat de fericire când a văzut că are o șansă să îl prindă pe vinovat și a anunțat acest lucru tot prin intermediul rețelei Twitter: „Dragă șoferule care mi-ai produs o pagubă de câteva mii de lire sterline la mașină și apoi ai fugit, vei avea un mare șoc”.

Bărbatul cunoscut drept „omul Tarzan”, care a trăit 41 de ani în junglă, a murit la vârsta de 52 de ani. Ce detaliu s-a ... Tripletele care nu își pot găsi parteneri. Care e motivul pentru care cele trei surori, Sherena, Kayley și Elise, nu au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x