Un șofer a găsit un bilet lăsat pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesta a exultat de fericire. Ce mesaj neașteptat a primit

Atunci când s-a întors la mașină, un șofer a avut parte de o surpriză zile mari. Omul a găsit în geam un bilet cu un mesaj neașteptat. Ceea ce a urmat a uimit oameni din întreaga lume.

Un șofer a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii sale

sursa foto: Profimedia

Un bărbat și-a parcat mașina și a plecat cu treabă. Când a revenit la vehicul și a dorit să plece, șoferul a descoperit că cineva îi lăsase un bilet în geam. Curios, șoferul a luat hârtia și a citit-o.

Nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a citit mesajul lăsat de un străin. Gestul l-a făcut să exulte de fericire, iar întâmplarea a ajuns pe internet și a devenit virală.

Biletul pe care l-a găsit un șofer în geamul mașinii l-a făcut să exulte de fericire

Povestea a fost dezvăluită pe celebra platformă Twitter și oameni din întreaga lume au reacționat imediat, făcând astfel ca postarea să devină una virală.

Era o zi obișnuită atunci când un bărbat a parcat mașina și a plecat să își rezolve niște treburi. Când a revenit la vehicul, acesta a găsit în geam un bilet. Citind hârtia lăsată de niște străini, omul a dat cu ochii de un mesaj ce l-a făcut să exulte de fericire.

Citește și: O femeie a găsit pe o plajă o sticlă veche, cu un bilet înăuntru. Hârtia din interior a făcut-o să intre în Cartea Recordurilor

Privind atent, omul a observat că mașina sa fusese lovită și că făptașul fugise de la fața locului. Totuși, niște oameni care au asistat la întreaga scenă, au decis să facă o faptă bună și au scris șoferului cu pricina un bilet.

„Bună, am văzut ce mașină ți-a lovit automobilul în partea din spate. Iată aici numărul de la plăcuța de înmatriculare și numărul nostru de telefon, caută-ne dacă vrei să vorbim. Avem poze cu mașina vinovatului”, asta scria în mesajul lăsat de străinii care au asistat la scenă, în calitate de martori, arată ceci de la mirror.co.uk.

Citește și: O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

Omul cu mașina lovită s-a bucurat extrem de tare că îl poate găsi pe vinovat, pentru a-l obliga să plătească el daunele produse. Fericit că doi străini l-au scăpat de o cheltuială serioasă cu mașina lovită, omul a publicat biletul pe Twitter și postarea a devenit imediat virală, adunând numeroase reacții din partea internauților. Foarte mulți dintre cei care au aflat despre cele întâmplate au lăudat faptul că mai există oameni dornici să ajute și să facă dreptate.

Citește și
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Ce înseamnă dacă ai găsit boabe de fasole sau resturi de mâncare la ușa casei. Polițiștii explică ce poate să însemne acest „semn”
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Dan este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arată
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Florin Salam, despre starea sa de sănătate. Ce a spus manelistul după ce s-a speculat că ar avea probleme medicale
Mai multe articole

Șoferul cu mașina lovită a exultat de fericire când a văzut că are o șansă să îl prindă pe vinovat și a anunțat acest lucru tot prin intermediul rețelei Twitter: „Dragă șoferule care mi-ai produs o pagubă de câteva mii de lire sterline la mașină și apoi ai fugit, vei avea un mare șoc”.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri