Antena Căutare

Un urs și-a făcut 400 de selfie-uri, după ce a găsit o cameră de supraveghere. Animalul a devenit viral

Ursul din Boulder, Colorado, a avut aproape 400 de selfie-uri, după ce s-a oprit în fața unei camere de supraveghere.

urs selfie
Un urs și-a făcut 400 de selfie-uri, după ce a găsit o cameră de supraveghere. Animalul a devenit viral | Captură foto via Twitter @boulderosmp

Boulder Open Space și Mountain Parks au postat luni câteva dintre fotografiile inedite pe Twitter.

Citește și: Povestea copilei care s-a născut cu patru brațe și patru picioare. Vecinii ei o numesc ”fetița-păianjen”

Un urs și-a făcut 400 de selfie-uri, după ce a găsit o cameră de supraveghere. Animalul a devenit viral

Boulder Open Space and Mountain Parks operează 9 camere în jurul terenului unde există animalele sălbatice.

Camerele se activează și fac o fotografie atunci când simt mișcarea unui animal și apoi realizează videoclipuri cu o durată cuprinsă între 10 și 30 de secunde, scrie CNN.

Citește și: Femeia cu cel mai mare posterior a ieșit la un blind date. Cum a reacționat bărbatul când a văzut-o

„Recent, un urs a descoperit o cameră de supraveghere pe care o folosim pentru a monitoriza fauna sălbatică în spațiul deschis #Boulder. Din cele 580 de fotografii capturate, aproximativ 400 au fost selfie-uri cu ursul”, se arată în postarea Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Informațiile furnizate de camerele de supraveghere ajută personalul parcului să învețe despre comportamentul faunei sălbatice și să protejeze zonele în care animalele trăiesc.

„Camerele de detectare a mișcării ne oferă o oportunitate unică de a afla mai multe despre modul în care speciile locale trăiesc în jurul nostru, minimizând în același timp prezența noastră în habitatul lor”, a declarat Will Keeley, ecologist senior, pentru Boulder Open Space and Mountain Parks.

Citește și: O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva

În fiecare zi, zeci de specii de animale sunt în Boulder pentru a căuta hrană și pentru a găsi locuri unde să doarmă. Cel mai adesea, nimeni – nici măcar personalul City of Boulder Open Space and Mountain Parks (OSMP) – nu le vede vreodată.

Totuși, există un sistem al camerelor de supraveghere care detectează mișcarea și captează instant imagini și filmulețe. În prezent, OSMP are 9 camere pe terenul său.

Citește și: Un preot, care spune că ”a murit temporar”, susține că a ajuns în iad. Declarațiile uluitoare despre ce ar fi văzut acolo

„Aceste imagini ne-au făcut să râdem și ne-am gândit că și alții vor râde, dacă le vor vedea”, a declarat purtătorul de cuvânt Philip Yates, pentru aceeași sursă, citată de Click!.

OSMP a postat unele dintre imagini pe Twitter, iar vedeta surpriză a selfie-urilor a atras în scurt timp atenția multor utilizatori de social media.

„Sigur, este drăguț când ursul își face 400 de selfie-uri cu camera de luat vederi. Dar când o fac eu, primesc o scrisoare în care sunt sfătuit că ar fi trebuit să fac stânga la divizarea traseului din pădure și că mă aflu pe o proprietate privată”, a comentat unul dintre internauți.

„Cred că arăt bine din față, dar cum rămâne cu partea laterală? Este botul meu prea lung?”, a glumit altcineva.

Oamenii au crezut că are o bluză pe el, dar au descoperit că este complet tatuat. Cum arată cel mai modern tată... Cum arată cea mai în vârstă persoană din lume. O femeie din Spania a împlinit 115 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x