Antena Căutare

”Vă declar soț și soție!” Imaginile astea fac înconjurul internetului: Ce se ascunde, de fapt, în spatele lor e cutremurător

La prima vedere, Sophia, în vârstă de cinci ani, este la fel ca oricare alt copil, o fetiță strălucitoare, cu un zâmbet uriaș pe față. Dar nimeni nu știe, însă, că în spatele acestui surâs larg, acest copil e un adevărat războinic.

La prima vedere, Sophia, în vârstă de cinci ani, este la fel ca oricare alt copil, o fetiță strălucitoare, cu un zâmbet uriaș pe față. Dar nimeni nu știe, însă, că în spatele acestui surâs larg, acest copil e un adevărat războinic.

Sophia Chiappalone s-a născut în Connecticut, SUA, și-a bucurat părinții nespus, asta până în clipa în care medicii le-au dat vestea care a căzut precum un trasnet: Cea mică s-a născut cu un defect genetic și nu va trăi mai mult de doi ani, scrie boredpanda.com.

N-a fost așa, căci Sophia s-a încăpățânat să trăiască, în ciuda bolii. Spitalul i-a devenit casă, a fost operată de trei ori pe cord, iar acum se pregătește pentru cea de-a patra intervenție chirurgicală.

Sănătatea îi este, însă, în continuare șubredă, iar riscurile sunt mai mari odată cu înaintarea în vârstă. Iar înainte de a urca iar pe masa de operație, Sophia a vrut ca un vis al său să devină realitate. Copila s-a visat mireasă și nu oricum, ci la brațul celui mai bun prieten al său, Hunter.

Kristy, mama Sophiei, a primit permisiunea familiei lui Hunter și a organizat un eveniment pentru cei doi. Copiii s-au îmbrăcat în ”mire și mireasă”, iar imaginile din ședința lor foto sunt de-a dreptul adorabile.

Un cățeluș furat a fost înapoiat unei fetițe, după ce hoților le-a părut rău: "Suntem bucuroşi că o avem din nou&qu... Cum arată umbrela care face față celor mai puternice rafale de vânt. Rezistă ani întregi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x