Antena Căutare

Vacanta la conacul printului Charles: 100 de euro pe noapte pentru a dormi in patul princiar

Pentru 100 de euro pe noapte puteti sa dormiti in patul printului Charles. Si nici macar nu trebuie sa mergeti pana la Londra pentru asta, doar pana in satul Malancrav din Sibiu. Conacul luxos pe care mostenitorul coroanei britanice il detine in Transilvania a fost inclus in circuitul turistic

Peisajele parca desprinse dintr-o poveste, oamenii primitori dar si mancarea traditionala ardeleneasca l-au facut pe printul Charles, in urma cu mai bine de zece ani, sa se indragosteasca de conacul de la Malancrav. Si apoi sa-l cumpere.

Turistii, care de atunci nu mai lipsesc, se pot caza, acum, in conacul princiar. Ce-i drept, contra sumei de 100 de euro pe noapte. Cei care aleg una din celelalte trei case pe care printul le are in zona platesc 140 de lei pe zi, fara mese. Si suvenirurile traditionale romanesti fac cu ochiul strainilor.

Mostenitorul Coroanei Marii Britanii mai detine in zona o livada de meri si o fabrica de sucuri naturale. De cand a descoperit frumusetile Transilvaniei, mostenitorul Marii Britanii a investit 100.000 de lire sterline in Romania si este asteptat intotdeauna cu bratele deschise.

Malancrav este si locul de unde printul comanda covoare si broderii tesute manual pentru casa regala.

Un OZN a circulat deasupra Londrei!... Intr-un oras bosniac, trecerea de la adolescenta la maturitate se face prin sarituri de pe un pod stravechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x