Antena Căutare

Vandalism antistres, într-un centru special amenajat din Budapesta

O zi proastă la birou, o ceartă cu cineva apropiat sau chiar o decizie de impunere nedreaptă din partea Fiscului se pot trata în Budapesta.

O zi proastă la birou, o ceartă cu cineva apropiat sau chiar o decizie de impunere nedreaptă din partea Fiscului se pot trata în Budapesta.

Acolo, clienţii sunt ajutaţi să scoată răul din ei să uite, măcar pentru câteva ore, de stres şi de emoţii negative. Şi, pe principiul cui pe cui se scoate, aici, elimină agresivitatea prin agresivitate.

O cameră închisă şi bine izolată este ringul unde clienţii centrului îşi dau frâu liber furiei. "Victime" le sunt diverse obiecte, de la computere la aparate electrocasnice sau chiar veselă.

Oamenii pot vandaliza totul, după bunul plac și spun că asta chiar îi ajută.

Singura condiţie pe care o pun managerii centrului este ca doar obiectele stricate sau de care nu mai are nimeni nevoie să devină soluţii antistres.

Vezi aici imagini din centrul de tratare a violenței!

"Diana trăiește. Cum arată astăzi!" Titlul de ziar care a tulburat Casa Regală britanică... Iei micul dejun la Londra și prânzul la New York: Un nou avion supersonic va zbura cu 1958 de kilometri pe oră!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x