Antena Căutare

Vezi cel mare peste din apele Canalului Manecii! Are 19 kilograme!

Chris Proctor se poate mandri cu o poveste pescareasca inedita. La prima incercare de a pescui pe mare, barbatul a prins cel mai mare cod descoperit vreodata in apele Canalului Manecii.

Potrivit Daily Mail, Chris Proctor a mers sa pescuiasca la insistentele unor prieteni. La inceput, barbatul a crezut ca dupa ce a lansat undita carligul s-a infipt in niste resturi de pe fundul marii si ca nu va aduce la suprafata un peste.

Din cauza greutatii codului, Chris a trebuit sa fie ajutat de prietenii sai sa il aduca pe puntea vasului. Toti au ramas foarte uimiti cand au vazut dimensiunile codului. L-au adus la mal si, dupa ce l-au cantarit, au descoperit ca avea aproximativ 19 kilograme.

Daca l-ar fi vandut la un restaurant, pestele ar fi valorat 300 de lire. Chris a decis sa il pastreze si a gatit deja mai multe cine pentru prietenii sai. Are suficienta carne de peste pentru a nu mai manca altceva timp de doua saptamani.

Foto: bnps.co.uk

S-a descoperit gaura neagra de 22.000 de ori mai mare ca Soarele!... Topul cautarilor Google si al paginilor Facebook la inceputul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x