Antena Căutare

Viața bate filmul! O tânără a fost ucisă accidental de un tânăr care a vrut să se sinucidă! Povestea ascunde o ironie cumplită, ce îți dă fiori!

Viața bate filmul și uneori, ironia sorții poate să fie mai mult decât surprinzătoare! Este și situația prin care a trecut un copil de 12 ani, care a încercat să se sinucidă!

Viața bate filmul și uneori, ironia sorții poate să fie mai mult decât surprinzătoare! Este și situația prin care a trecut un copil de 12 ani, care a încercat să se sinucidă!

Totul s-a petrecut în sâmbăta de 28 octombrie, atunci când băiatul din statul american Virginia a decis să își ia viața. S-a urcat pe un pod și s-a aruncat în gol, pe șosea.

Chiar atunci trecea cu mașina o tânără de 22 de ani, pe nume Marissa Harris. Tocmai absolvise facultatea cu summa cum laude și avea de gând să urmeze un program special de pregătire în domeniul problemelor clinice de natură psihică.

Tânăra și-a pierdut viața, iar băiatul a supraviețuit. Iubitul fetei, care se afla și el în autovehicul, a scăpat teafăr din accident.

10 și 11 noiembrie îți vor decide viața pe termen lung! Cum te influențează luna următoare, în funcție de zodie

Ca o ironie și mai mare, dacă Marissa ar fi trăit, aceasta ar fi tratat alți copii cu probleme depresive sau cu gânduri de sinucidere.

Povestea a făcut rapid înconjurul lumii și a devenit virală pretutindeni.

Întrebarea care a pus pe jar tot internetul! Tu știi să răspunzi corect?... TOP TREI cele mai parşive şi prefăcute zodii. În cine să nu te încrezi niciodată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x