Antena Căutare

VIDEO! Au castigat premiul cel mare la loterie de doua ori intr-un an!

Cateva functionare din California se pot considera, pe buna dreptate, cele mai norocoase persoane din lume. Au reusit sa castige potul cel mare la loto nu o data, ci de doua ori, in mai putin de un an.

Si pentru ca au vazut ca au mana buna, femeile care joaca impreuna de doi ani nu au de gand sa se opreasca aici.

Cateva din cele 16 membre ale grupului si-au manifestat bucuria in fata reporterilor, dupa ce au aflat ca au castigat unul din premiile loteriei MegaMillions.

Femeile, care lucreaza la un inspectorat scolar din California, sunt deja obisnuite cu norocul si cu faima. In februarie, anul trecut, ele au castigat nu mai putin de 12 milioane de dolari la o alta loterie.

Cele doua lozuri norocoase i-au adus fiecareia din membrele grupului peste 750.000 de dolari. De fapt, suma este putin mai mica deoarece femeile au donat o parte din bani pentru inzestrarea scolilor pe care le au in grija. Ele sunt hotarate sa continue sa joace si nu se lasa rugate sa dezvaluie strategia lor.

Jurnalistii de la ABC spun ca, de fapt, asemenea cazuri nu sunt chiar atat de rare. Doi pensionari americani au castigat la loterie de doua ori in aceeasi zi iar altii - de patru sau chiar sapte ori la rand. Sfatul acestora este sa ne incercam mereu norocul, pentru ca nu putem sti cand ne zambeste.

Sursa: Antena3

FOTO: pick6winning.com

FOTO! Accident SPECTACULOS: o masina s-a rupt in doua!... Afla care este cea mai longeviva casnicie din lume!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x