Antena Căutare

VIDEO/ Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun te va face să plângi: „Este strălucitoare!”

Un magazin de echipamente IT, afacere de familie, a lansat o reclamă de Crăciun realizată cu un buget de 100 de lire sterline. Reclama echivalează, însă, ca efecte cu multe campanii festive lansate de retaileri cu nume mari.

VIDEO/ Cea mai emoționantă reclamă de Crăciun te va face să plângi: „Este strălucitoare!”
Reclamă de Crăciun

Hafod Hardware, cu sediul în Rhayader, Powys, Țara Galilor, a creat o campanie emoționantă cu numele „Be A Kid This Christmas (Fii un copil de Crăciun)”, care a strâns deja mii de vizualizări și comentarii online.

Reclama este un scurtmetraj de două minute care îl urmărește pe Arthur Jones, în vârstă de doi ani, în timp ce lucrează la magazin. Aceasta începe cu copilul care se îndreaptă spre baie pentru a-și spăla dinții, purtând pijamale, înainte de a se bucura de un bol de cereale. Ulterior, copilul pleacă să deschidă magazinul familiei și muncesc, cu toții, de-a lungul întregii zile.

Numeroși utilizatori au lăudat reclama, descriind-o drept „specială”, „frumoasă” și „cu totul strălucitoare”. „Frumos, m-a făcut să plâng”, a comentat o persoană pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sursa: Independent.co.uk

Are ambele picioare amputate, însă în 2020 vrea să cucerească Everestul: „Nu mă pot întoarce cu ele înghețate dacă nu am... Un veteran de război s-a dus la cumpărături, dar la întoarcere nu și-a mai recunoscut casa! Ce se întâmplase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x