Căutare Live

VIDEO / Cum păcălesc şoferii radarul Poliţiei Rutiere. Un dispozitiv special îi ajută să scape de amenda pentru viteză. Cât costă și de unde poate fi cumpărat

Șoferii au găsit o nouă modalitate de a fenta radarul polițiștilor, scăpând de amenda pentru viteză. Au aparut dispozitive de ascundere a numărului de înmatriculare. 

Șoferii au găsit o nouă modalitate de a fenta radarul polițiștilor, scăpând de amenda pentru viteză. Au aparut dispozitive de ascundere a numărului de înmatriculare.

Este vorba de un suport al plăcuţei de înmatriculare care are o perdeluţă din cauciuc. În momentul în care şoferul apasă pe unul dintre butoanele telecomenzii, perdeluţa acoperă integral numărul de înmatriculare, scrie romaniatv.net.

Dispozitivul se vinde pe piaţa neagră cu nu mai puţin de 100 de euro în timp ce amenda pentru rovinietă este de aproximativ 100 de lei.

Ce se întâmplă dacă pui un cartof cu scobitori în microunde! Răspunsul te va uimi!... Un cerșetor și-a regăsit familia după 40 de ani de dispariție, cu ajutorul YouTube! Cum a fost posibil...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri