VIDEO din alt "univers"! Japonia a lansat un NOU TREN: atinge viteze incredibile şi pare rupt din viitor

Japonia se pregăteşte intens de organizarea Jocurilor Olimpice de Vară din 2020, prevăzute să aibă loc la Tokyo, şi şi-a prezentat în acest context noul său tren de mare viteză.

Japonia se pregăteşte intens de organizarea Jocurilor Olimpice de Vară din 2020, prevăzute să aibă loc la Tokyo, şi şi-a prezentat în acest context noul său tren de mare viteză.

Japonia are o nouă „bijuterie“ la capitolul transport. Este vorba de trenul de mare viteză Shinkansen N700S, care va fi testat în cursul acestei luni, conform unei prezentări făcute de Compania Centrală a Căilor Ferate din Japonia, scrie The Verge.

Modelul N700S, care este mai inteligent, mai aerodinamic şi mai silenţios decât precedentul, îşi va începe traseul pe linia Tokaido Shinkansen, şi anume între Tokyo şi Shin-Osaka, în 2020.

N700S are partea din faţă mai ascuţită, fiind vorba despre un sistem numit „Dual Supreme Wind“, menit să reducă zgomotul la intrarea în tunel şi să micşoreze rezistenta aerului.

Conform dezvoltatorului, Shinkansen N700S va putea atinge viteza de 300 de kilometri pe oră.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri