Antena Căutare

VIDEO! Extraterestrii, mai putin timizi in fata camerelor de filmat

Pentru ca filmuletul de mai jos sa nu faca pielea de gaina nimanui, trebuie sa incercam sa acceptam cu totii doua ipoteze. Prima, ca este foarte posibil sa existe OZN-uri, si a doua, ca extraterestrii au descoperit beneficiile mediatizarii imaginii atunci cand au un mesaj de transmis, facandu-si aparitia in plina zi pe cerul londonez. Si nu oriunde, ci deasupra cladirii BBC-ului, semn ca vizitatorii din spatiu au inteles probabil avantajele pe care le poate oferi mass-media.

Momentul in care sunt filmate trei potentiale OZN-uri trecand in mare viteza pe cer a fost, insa, surprins de un cameraman amator, care a dat drumul video-ului pe internet, generand o serie intreaga de pareri pro si contra.

Asa ca si noi va lasam pe dumneavoastra sa decideti daca extraterestrii se dovedesc a fi candidati ideali pentru un post in domeniul relatiilor publice sau daca totul este doar o creatie realista cu ajutorul tehnologiei.





Citeste si Jurnalul

FOTO: Dailymail.co.uk

Studiu: Cel mai insuportabil sunet - gemetele unui copil... VIDEO! Pinguinul imperial Happy Feet, la a treia operatie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x