Antena Căutare

VIDEO! Google sarbatoreste Anul Nou cu un logo si un clip special

Motorul de cautare Google si-a modificat, sambata, logoul de pe pagina sa principala, pentru a marca Anul Nou, postand totodata un videoclip ce include evenimentele care au marcat anul 2011 in lume, anunta Mediafax.

Astfel, literele care formeaza cuvantul "Google" sunt impodobite cu elemente festive - baloane, coifuri colorate, artificii, joben, pene si chiar niste ochelari in forma cifrei 2012, an care va incepe doar in cateva ore.

Totodata, pe pagina principala a motorului de cautare se afla un link ce face trimitere la un videoclip postat pe site-ul Youtube si care prezinta o retrospectiva a evenimentelor marcante ale anului 2011: calamitati naturale, cifra la care a ajuns populatia lumii - 7 miliarde de oameni -, revolutii, personalitati care au disparut (Amy Winehouse), oameni care au inspirat lumea.

Se face apoi trimitere concreta la unele din aceste evenimente: cutremurul si tsunami-ul din Japonia, inundatiile din Brazilia, moartea lui Osama bin Laden, implinirea a zece ani de la atacurile teroriste din SUA, incheierea programului navetelor spatiale americane, primavara araba, protestele din Grecia, decesul unor personalitati mondiale - Liz Taylor, Betty Ford, Ryan Dunn, Joe Frazier, Steve Jobs -, nunta printului William al Marii Britanii etc. Clipul se incheie cu cuvintele "We made it" (Noi am facut aceste lucruri).

Un rus traieste cu un glont in creier de 82 de ani... FOTO! Cele mai ciudate tatuaje cu vedete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x