VIDEO! Jeannine Dailey, femeia care a pierdut jumatate de creier si a devenit artista

O femeie din Statele Unite si-a reluat cu succes cariera de pictorita, dupa o boala grava in urma careia a ramas doar cu o jumatate de creier. Desi toata lumea prezicea ca-si va petrece restul vietii in caminele de invalizi, femeia a reinvatat sa mearga, sa vorbeasca si in cele din urma sa picteze, iar acum a deschis o noua expozitie.

Povestea pare de necrezut si pentru eroina ei. Jeannine Dailey era o profesoara si o pictorita recunoscuta, cand a fost lovita de varicela, o boala necrutatoare la varsta adulta. Medicii nu au avut alta solutie decat sa-i amputeze jumatate din creier si i-au prezis tot ce putea fi mai rau.

Dar Jeannine nu s-a lasat invinsa. Si-a folosit toata vointa care ii ramasese la orele de recuperare, unde i se cereau doar miscari simple.

Ea a preferat, insa, sa inceapa sa picteze, mai intai, cu degetele. Iar cand a fost mai sigura pe propriile miscari a luat din nou pensula in mana. Noile sale opere sunt acum expuse in fata publicului. Jeannine nu s-a oprit aici si si-a infiintat propria firma de decoratiuni murale. Dupa terapeuti, femeia este ajutata acum si de consilieri in afaceri, bucuroasa sa se implice in acest adevarat miracol.toledoblade.com
Ultimele știri