Antena Căutare

VIDEO! Jeannine Dailey, femeia care a pierdut jumatate de creier si a devenit artista

O femeie din Statele Unite si-a reluat cu succes cariera de pictorita, dupa o boala grava in urma careia a ramas doar cu o jumatate de creier. Desi toata lumea prezicea ca-si va petrece restul vietii in caminele de invalizi, femeia a reinvatat sa mearga, sa vorbeasca si in cele din urma sa picteze, iar acum a deschis o noua expozitie.

Povestea pare de necrezut si pentru eroina ei. Jeannine Dailey era o profesoara si o pictorita recunoscuta, cand a fost lovita de varicela, o boala necrutatoare la varsta adulta. Medicii nu au avut alta solutie decat sa-i amputeze jumatate din creier si i-au prezis tot ce putea fi mai rau.

Dar Jeannine nu s-a lasat invinsa. Si-a folosit toata vointa care ii ramasese la orele de recuperare, unde i se cereau doar miscari simple.

Ea a preferat, insa, sa inceapa sa picteze, mai intai, cu degetele. Iar cand a fost mai sigura pe propriile miscari a luat din nou pensula in mana. Noile sale opere sunt acum expuse in fata publicului. Jeannine nu s-a oprit aici si si-a infiintat propria firma de decoratiuni murale. Dupa terapeuti, femeia este ajutata acum si de consilieri in afaceri, bucuroasa sa se implice in acest adevarat miracol.



toledoblade.com VIDEO! Un american ce traia cu 154 de serpi in casa, arestat dupa ce a fost muscat de una dintre reptile... Luna ar putea fi mai tanara cu 200 de milioane de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x