Antena Căutare

VIDEO! Un preot american sustine ca are dovada existentei ingerilor

Un preot din Charleston, Virginia, sustine ca pe camerele de supraveghere instalate in fata locuintei sale se pot vedea imagini care dovedesc faptul ca ingerii exista si, mai mult, sunt printre noi si ne pazesc la fiecare pas.

Charles Shelton, de 48 de ani, povesteste ca in dimineata zilei de 4 august s-a trezit la ora 3:00 si a simtit nevoia de a se ruga. S-a dus la parterul casei sale si a inceput sa se roage pentru cei din cartierul in care locuieste si pentru persoanele dependente de droguri. In timp ce se ruga, barbatul i-ar fi cerut lui Dumnezeu sa-si faca simtita prezenta. Acela a fost momentul in care a vazut o minge de lumina pe unul dintre monitoarele care redau imaginile inregistrate de camerele de supraveghere, relateaza DailyMail.

"Lumina, care initial se vedea afara, langa gard, a intrat in sufragerie. Am fost uimit de ce se intampla. Dumnezeu mi-a aratat un inger", a spus americanul.

Barbatul a considerat necesar ca toata lumea sa stie de aceasta experienta pe care el a trait-o, motiv pentru care si-a rugat fiul sa-l ajute sa urce videoclipul pe YouTube.

Neatza! Horoscopul pentru sanatate, cu Anca Martin: "Soarele din Fecioara favorizeaza investigatiile medicale"... Neatza: Beciul Domnesc, singura vinoteca profesionala din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x