Antena Căutare

VIDEO: Vezi cum poti sa compui muzica cu adidasii!

Va aduceti aminte de „adidasii” aceia cu beculete, incredibili de enervanti acum, dar foarte „cool” atunci cand eram copiii? Da sau nu, nu conteaza. Cei de la Adidas au dus ideea mai departe, transformand-o intr-o adevarata tehnologie pentru a veni in intampinarea dorintelor pasionatilor de muzica si break-dance.

Asa au luat nastere „adidasii" muzicali, care, in loc de niste simple beculete, sunt dotati cu senzori si tehnologie wireless pentru a produce sunete muzicale la fiecare pas. Suna incredibil, dar iata ca exista deja si o trupa franceza de hip-hop care testeaza incaltamintea revolutionara pentru pasionatii de muzica.

Potrivit producatorului Didier Brun, care s-a asociat cu Addidas pentru acest proiect, „The Megalizer" au luat nastere din dorinta realizarii unui sistem cu ajutorul caruia oamenii sa poata crea muzica in timp ce danseaza intr-un stil nou, pe care Brun il descrie ca fiind „o versiune moderna a step-ului".

Cum functioneaza incaltamintea? Doi senzori de presiune aplicati pe fiecare pantof transmit presiunea aplicata catre un computer prin intermediul unui transmitator wireless si al unui USB care contine receptorul XBee. Receptorul este conectat la un computer, care analizeaza semnalele trimise pentru a le inregistra apoi ca sunete.

Vezi mai jos cum poti sa faci muzica folosind Adidas 2.0!



Citeste si Jurnalul

Foto: overhours.com

SUA: Taxe suplimentare pentru obezi si fumatori... Elev britanic, anchetat de politie pentru ca ar fi aruncat cu o bezea intr-un coleg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x