Antena Căutare

De ce nu trebuie să bei din paharele din camera de hotel! Ai făcut-o în mod inconștient, până acum

Studiile au dezvăluit faptul că, în multe hoteluri, paharele din camere nu sunt spălate sau înlocuite cu altele curate. De multe ori, cameristele doar le clătesc, în loc să le curețe corespunzător, scrie metro.co.uk.

Studiile au dezvăluit faptul că, în multe hoteluri, paharele din camere nu sunt spălate sau înlocuite cu altele curate. De multe ori, cameristele doar le clătesc, în loc să le curețe corespunzător, scrie metro.co.uk.

Potrivit unor investigații ABC News, în 11 din cele 15 hoteluri evaluate, în Statele Unite ale Americii, s-a descoperit că paharele nu apucau să fie curățate și dezinfectate cum trebuie, înainte ca următorii oaspeții să își primească fiecare camera.

Acest lucru înseamnă că oricând poți contacta o serie de bacterii lăsate de cel care a băut înainte ta din respectivul pahar. Majoritatea cameristelor pur și simplu nu le înlocuiesc cu unele curate.

De preferat ar fi să le speli tu bine, înainte de a le folosi. De asemenea, ai putea veni cu altele de acasă, eventual unele de unică folosită, chiar dacă nu este tocmai plăcut.

E clar, toți îi vor invidia! La ei trag banii precum un magnet! Află ce-ți rezervă horoscopul financiar pentru luna iuni... Imaginile care au făcut înconjurul lumii! Mai avea puțin de trăit, iar familia i-a îndeplinit ultima dorință. Ce s-a înt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x